• HUAWEI WATCH FIT Listimage
  • 46 × 30 × 10.7 мм

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерки помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Приближно 21 g (без ремче)

  *Големината на производот, тежината на производот и сродните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерки помеѓу одделни производи може да варираат. Сите спецификации се предмет на вистинскиот производ.

 • Боја:
  Black, Silver, Rose Gold

  Материјал:
  трајни полимерни влакна

 • Graphite Black силиконско ремче
  Mint Green силиконско ремче
  Cantaloupe Orange силиконско ремче
  Sakura Pink силиконско ремче

  • Mint Green
  • Sakura Pink
  • Cantaloupe Orange
  • Graphite Black

 • 1.64 инчи AMOLED 456 x 280 HD
  Екранот на допир AMOLED поддржува гестови на лизгање и допир.

 • 4 GB
  *Достапниот капацитет на меморија е помал од оваа вредност затоа што системскиот софтвер зафаќа дел од просторот.

 • Сензор за IMU со 6 оски (сензор за акцелерометар, сензор за жироскоп)
  Оптички сензор за отчукување на срцето
  Капацитивен сензор
  Сензор за амбиентална светлина

 • Допир на цел екран + странично копче

 • Андроид 6.0 или понов
  iOS 9.0 или понов

 • Напрсток за магнетно полнење

 • Поддржан

 • Типична употреба: 10 дена

  Кога HUAWEI TruSleep™ е овозможен, тогаш овозможено е и следење на отчукувањата на срцето. Екранот се проверува накратко 200 пати на ден, 50 пораки, 3 повици и 3 аларми кои потсетуваат за 24 часа и тренинг 30 минути неделно.

  Тешка употреба: 7 дена
  Кога HUAWEI TruSleep™ е овозможен, тогаш овозможено е и следење на отчукувањата на срцето. Екранот се проверува накратко 500 пати на ден, 50 пораки, 3 повици и 3 аларми кои потсетуваат за 24 часа и тренинг 60 минути неделно.

  GPS режим: 12 часа

  Брзо полнење:
  трае цел ден со 5 минути полнење

 • 5 банкомати отпорни на вода

  *Уредите што се во согласност со 5ATM-ранг за вода имаат рејтинг на водоотпорност од 50 метри според ISO стандардот 22810:2010. Ова значи дека тие можат да се користат за активности во плитка вода како пливање во базен или океан. Сепак, тој не треба да се користи за нуркање во вода, скијање на вода или други активности кои вклучуваат вода со голема брзина или потопување во длабочина. За детали за водоотпорните мерки на претпазливост, погледнете го линкот: https://consumer.huawei.com/mk/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • 2.4 GHz, BT 5.0, BLE

 • Часовник x 1
  Држач за полнење x 1
  Кабел за полнење x 1
  Водич за брз почеток и безбедносни информации и гарантна картичка x 1