• HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • HUAWEI WATCH GT 2 Matte Black
  • Серија 46 мм:
  • 45.9 x 45.9 x 10.7 mm
  • Опсег на покривање на зглобовите 14 - 21 цм
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • HUAWEI WATCH GT 2 Night Black
  • Серија 42 мм:
  • 41.8 x 41.8 x 9.4 mm
  • Oпсег на покривање на зглобовите 13 - 20 цм (Спортско издание) 13 - 19 цм (Класично-Елегантно издание)

  *Product size, product weight, and related specifications are theoretical values only. Actual measurements between individual products may vary. All specifications are subject to the actual product.

  • HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • Серија 46 мм:
  • Приближно 41 г. (без трака)
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • Серија 42 мм:
  • Приближно 29 г. (без трака)

  *Големината на производот, тежината, и сродните спецификации се само теоретски вредности. Реалните мерења помеѓу одделните производи можат да се разликуваат. Сите спецификации подлежат на реалниот производ.

  • HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • Боја:
  • Серија 46 мм:
  • Црн не 'рѓосувачки челик, Не 'рѓосувачки челик, Сив не 'рѓосувачки челик од титаниум.
  • Материјал:
   Mетал + пластика
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • Боја:
  • Серија 42 мм:
  • Црн не 'рѓосувачки челик, Не 'рѓосувачки челик, златно розеникав не 'рѓосувачки челик
  • Материјал:
   Mетал + пластика
  • HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • Серија 46 мм:
  • Сива метална трака од титаниум, Портокалова флуросцентна трака, Кафена кожена трака, Црно флуросцентна трака
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • Серија 42 мм:
  • Koжна каки трака, Тиркизно флуросцентна трака, Метална златно розеникаво трака, Црно флуросцентна трака
  • Црн мат
  • Светло кафена
  • Кремав/Беж
  • Рафинирано злато
  • HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • 46 mm Series: 1.39 inch AMOLED 454 x 454 HD
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • 42 mm Series: 1.2 inch AMOLED 390 x 390 HD

  Екранот на допир AMOLED поддржува активности на допир и слајд.

 • Поддржано

 • Bluetooth: BT5.1,BLE / BR / EDR

 • Сензор за акцелерометар
  Сензор за жироскоп
  Геомагнетски сензор
  Сензор за оптички отчукувања на срцето
  Сензор за амбиентална светлина
  Сензор за воздушен притисок
  Капацитивен сензор

  • HUAWEI WATCH GT 2 (46 mm):
  • 46 mm:
  • Траење на батеријата:
  • Серија 46 мм: 14 дена за типична употреба.
  • Напон на полначот и струјни побарувања:
   5V 0.5A / 1A / 1.5A / 2A
  • HUAWEI WATCH GT 2 (42 mm):
  • 42 mm:
  • Траење на батеријата:
  • Серија 42 мм: 7 дена за типична употреба.
  • Напон на полначот и струјни побарувања:
   5V 0.5A / 1A / 1.5A / 2A

  *Типична вредност. Типичниот капацитет може да варира. Овој капацитет е номинален капацитет на батеријата. Вистинскиот капацитет на батеријата за секој поединечен телефон може да биде малку над или под номиналниот капацитет на батеријата.

 • Копче за вклучување, копче за функција

 • Магнетно полнење

 • Android 4.4 или понова верзија
  iOS 9.0 или понова верзија

 • 5ATM

  Уредите со 5ATM имаат рејтинг на отпорност на вода од 50 метри според ISO 22810:2010. Ова значи дека тие може да се користат за активности како што се пливање во базен, море или океан. Сепак, тие не треба да се користат за нуркање, скијање на вода или други активности што вклучуваат голема брзина на вода или потопување.
  За детали за мерки на претпазливост и отпорност на вода, видете на следниов линк: https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

 • Часовник x1
  Апарат за полнење x1
  Кабел за полнач x1
  Упатство за корисникот и информации за безбедност, картичка за гаранција x1