Contactgegevens aanmaken en bewerken

zoom in pic
Contactgegevens aanmaken en bewerken

U kunt op meerdere manieren contacten aanmaken en uw contactenlijst weergeven en beheren.

Contacten aanmaken

1. Open Telefoon, selecteer het tabblad Contacten onderaan het scherm en tik dan op .

Als u een contact voor het eerst aanmaakt, tikt u op Contact aanmaken om te beginnen met het toevoegen van een contact.

2. Tik op de camera-afbeelding om een profielfoto voor het contact in te stellen, voer informatie, zoals de naam, organisatie en het telefoonnummer van het contact, in en tik op .

Contacten importeren

1. Op het scherm Contacten gaat u naar > Instellingen > Importeren/Exporteren.

2. Selecteer Importeren via Bluetooth, Importeren via Wi-Fi Direct of Importeren uit opslag en volg daarna de instructies op het scherm om de contacten te importeren.

Zoeken naar contacten

1. Vanuit het scherm Contacten gaat u naar > Instellingen > Weergavevoorkeuren en tikt u op Alle contacten om al uw contacten weer te geven.

2. U kunt naar contacten zoeken met behulp van een van de volgende methoden:
    • Veeg vanaf het midden van het startscherm omlaag, voer in het zoekvak een trefwoord in voor het contact dat u wilt vinden (zoals de naam, de initialen of het e-mailadres).

U kunt ook meerdere trefwoorden invullen, zoals "John Londen" om snel overeenkomende contacten te vinden.

• Voer de trefwoorden voor het contact dat u wilt vinden in het zoekvak boven de contactenlijst in. Overeenkomende resultaten worden onder het zoekvak weergegeven.

Contacten delen

1. Op het scherm Contacten selecteert u het contact dat u wilt delen. Ga vervolgens naar > Contact delen.

2. Selecteer een deelmethode en volg dan de instructies op het scherm om het contact te delen.

Contacten exporteren

1. Op het scherm Contacten gaat u naar > Instellingen > Importeren/Exporteren.

2. Tik op Exporteren naar opslag en volg de instructies op het scherm om contacten te exporteren.

De geëxporteerde .vcf-bestanden worden standaard in de hoofddirectory van de interne opslag op uw apparaat opgeslagen. U kunt Bestanden openen om de geëxporteerde bestanden in de interne opslag te bekijken.

Contacten verwijderen

Verwijder contacten met behulp van een van de volgende methoden:
  • Houd de te verwijderen vermelding aangetikt en tik dan op Verwijderen.

• Op het scherm Contacten gaat u naar > Instellingen > Contacten organiseren > Meerdere contacten verwijderen, selecteert u de vermeldingen die u wilt verwijderen en tikt u op .

Als u verwijderde contacten wilt herstellen, gaat u naar > Instellingen > Contacten organiseren > Onlangs verwijderd, houdt u een contact dat u wilt herstellen ingedrukt, vinkt u de selectievakjes aan van alle andere contacten die u ook wilt herstellen en tikt u vervolgens op .