Wat moet ik doen als ik een app niet kan downloaden in HUAWEIAppGallery?

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Wat moet ik doen als ik een app niet kan downloaden in HUAWEIAppGallery?

Als u een app niet kunt installeren, raadpleegt u Wat moet ik doen als ik een app niet kan installeren in HUAWEIAppGallery?.

1. Controleer of uw telefoon een normale internetverbinding heeft. Ga naar Optimalisatie > Dataverbruik > Netwerktoegang en controleer of de optie Mobiele data naast HUAWEI AppGallery is geselecteerd (de optie Wifi is standaard geselecteerd). Als de netwerkverbinding normaal is, maar u de app nog steeds niet kunt downloaden, opent u uw browser en kijkt u of u websites kunt bezoeken via het wifi- en mobieledatanetwerk. Als dat niet het geval is, schakelt u over naar een ander netwerk en probeert u het opnieuw.
  2. Controleer of het geheugen voldoende is in Inst. > Geheugen > OPSCHONEN. Over het algemeen moet uw telefoon een geheugenruimte hebben die drie keer of meer zo groot is als een installatiepakket om het pakket te installeren.
  3. Controleer of de nieuwste versie van HUAWEI AppGallery op uw telefoon wordt uitgevoerd. Als dit niet het geval is, voer dan een update uit en probeer het opnieuw. Ga naar AppGallery > Ik > Controleren op updates om te controleren op updates of om HUAWEI AppGallery bij te werken.
  4. Wis de cache. Ga naar Geheugen op uw telefoon, wis de cache van HUAWEI AppGallery en probeer het opnieuw. Om dat te doen, gaat u naar:

Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Geheugen > Cache wissen

5. Verwijder updates voor HUAWEI AppGallery. Zoek de Updates verwijderen-optie, verwijder updates om HUAWEI AppGallery naar de fabrieksversie te herstellen en kijk of u de betreffende app in de fabrieksversie kunt downloaden. Als dat het geval is, ga dan naar AppGallery > Ik > Controleren op updates en werk HUAWEI AppGallery opnieuw bij naar de nieuwste versie. (De reden voor het verwijderen van updates om HUAWEI AppGallery te herstellen naar de fabrieksversie is om te controleren of de nieuwste versie abnormaal is.) Als u updates wilt verwijderen, gaat u naar:

Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Updates verwijderen

6. Als alle methoden 1-5 mislukken, neem dan contact op met de klantenservice van Huawei in uw regio of ga naar Ik > Problemen en suggesties en verstrek de volgende informatie voor ondersteuning:
    • HUAWEI-id
    • HUAWEI AppGallery-versie
    • Netwerkomgeving (mobiele data of wifi)
    • Serienummer/SN (kies *#06# om te controleren)
    • Tijdstip waarop het probleem zich voordeed
    • Beschrijving van het probleem
    • Contactinformatie
    • HUAWEI AppGallery-clientlogboek (ga naar Ik > Problemen en suggesties, vink het vakje naast Systeemlogboeken delen om ons te helpen problemen te diagnosticeren aan, voer uw inhoud in en tik op Indienen (Submit) om het logboek te uploaden.)

Zie Hoe upload ik logboeken in HUAWEI AppGallery? voor meer informatie over het uploaden van logboeken van HUAWEI AppGallery.