Wat moet ik doen als ik problemen ondervind met aanmelden bij HUAWEIAppGallery of als HUAWEIAppGallery geen verbinding kan maken met internet?

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Wat moet ik doen als ik problemen ondervind met aanmelden bij HUAWEIAppGallery of als HUAWEIAppGallery geen verbinding kan maken met internet?

Als HUAWEIAppGallery niet kan worden geopend of onverwacht wordt afgesloten, raadpleeg dan Wat moet ik doen als HUAWEI AppGallery onverwacht wordt afgesloten of niet kan worden geopend op mijn telefoon/tablet?.

Probleem:

Wanneer de gebruiker zich aanmeldt bij zijn of haar account in HUAWEIAppGallery, wordt er een bericht weergegeven dat aangeeft dat het netwerk abnormaal is, of ziet de gebruiker een bericht op de startpagina van HUAWEIAppGallery dat aangeeft dat AppGallery geen verbinding kan maken met het internet of de server.

Oorzaak en oplossing:

1. De netwerkomgeving is mogelijk abnormaal. Schakel over naar een ander netwerktype en probeer het opnieuw. Als u bijvoorbeeld het mobiele netwerk gebruikt, schakelt u over op wifi. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw account of geen verbinding kunt maken met internet via het mobiele netwerk of wifi, dan is uw huidige netwerktoegang mogelijk onstabiel. Wacht even en probeer het dan opnieuw.
  2. Wis de gegevens en het cachegeheugen van HUAWEIAppGallery en open de app opnieuw. De gegevens en het cachegeheugen kunnen worden gewist in Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > AppGallery > Geheugen > Cache wissen/Gegevens wissen.
  3. Het is mogelijk dat uw HUAWEI-id-wachtwoord in gevaar is gebracht. In dit geval kunt u zich niet aanmelden of verbinding maken met internet. Wijzig uw wachtwoord en probeer het opnieuw.
  4. Optimalisatie heeft mogelijk de toestemming voor AppGallery voor toegang tot het internet ingetrokken. Ga naar de volgende paden en controleer of de toestemming voor internettoegang is verleend aan AppGallery.
    • Optimalisatie > Dataverbruik > Netwerktoegang
    • Inst. > Apps > Apps > AppGallery > Datagebruik > Netwerktoegang

5. HMS Core (Huawei Mobile Services) is mogelijk niet de nieuwste versie. Werk het bij naar de nieuwste versie (open hiervoor Inst., tik op uw HUAWEI-id om Accountcentrum en ga naar Instellingen > Controleren op updates), wis het cachegeheugen (in Inst. > Apps/Apps & meldingen > Apps > HMS Core > Geheugen > Cache wissen/Gegevens wissen) en probeer het opnieuw.
  6. Controleer of Automatisch instellen is ingeschakeld voor Datum en tijd in Inst. > Systeem & updates > Datum en tijd > Automatisch instellen. Schakel het in en open HUAWEIAppGallery opnieuw.

7. Als alle methoden 1-6 mislukken, neem dan contact op met de klantenservice van Huawei in uw regio of ga naar Ik > Problemen en suggesties en verstrek de volgende informatie voor ondersteuning:
    • HUAWEI-id
    • Serienummer/SN (kies *#06# om te controleren)
    • Tijdstip waarop het probleem zich voordeed
    • Beschrijving van het probleem
    • Contactinformatie
    • HUAWEIAppGallery-clientlogboek (ga naar Ik > Problemen en suggesties, vink het vakje naast Systeemlogboeken delen om ons te helpen problemen te diagnosticeren aan, voer uw inhoud in en tik op Indienen (Submit) om het logboek te uploaden.)

Zie Hoe upload ik logboeken in HUAWEI AppGallery?voor meer informatie over het uploaden van logboeken.