Hoe synchroniseer ik gegevens van Cloud naar mijn telefoon?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Hoe synchroniseer ik gegevens van Cloud naar mijn telefoon?

Voor EMUI 5.X of hoger geldt dat Foto's, Contactpersonen, Notities, Agenda en Wi-Fi gebruikmaken van synchronisatie in twee richtingen. Ga naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud en schakel gegevenssynchronisatie in. De betreffende gegevens op Cloud worden automatisch gesynchroniseerd naar uw telefoon.

Als u Opnames en Geblokkeerd wilt synchroniseren, moet u de betreffende gegevens handmatig vanaf Cloud downloaden naar uw telefoon.

Handig of niet?
Bedankt voor uw feedback.