Hoe beheer ik Foto's op Cloud?

zoom in pic
Hoe beheer ik Foto's op Cloud?

Foto's uploaden

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Klik op een album en klik vervolgens op de knop Uploaden bovenaan de pagina om foto's te uploaden. U kunt ook een foto naar de pagina Foto's slepen. Hierna wordt u gevraagd om een album te selecteren.

Foto's/video's downloaden/verwijderen

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Selecteer een foto/video of houd de Shift- of Ctrl-toets ingedrukt om meerdere foto's/video's te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden of Verwijderen.

Foto's/video's verplaatsen

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Houd de Shift- of Ctrl-toets ingedrukt om meerdere foto's/video's te selecteren. Klik op de knop Verplaatsen bovenaan en kies het doelalbum uit de drop-downlijst. U kunt de geselecteerde foto's/video's ook naar het doelalbum slepen.

Een album maken

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Klik op het plusteken naast Albums. Geef een albumnaam op en klik vervolgens in een leeg gebied, of druk op Enter.

Een album verwijderen

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Dubbelklik op een album. Klik op Verwijderen om het album te verwijderen.

Onlangs verwijderde foto's/video's herstellen

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Klik op het album Recent verwijderd aan de rechterkant van de pagina om uw onlangs verwijderde foto's/video's te bekijken. klik op een foto/video en klik vervolgens op de knop Herstellen bovenaan het scherm. De foto/video wordt verplaatst naar het album waaruit deze was verwijderd.

Een album hernoemen

Meld u aan bij cloud.huawei.com en ga naar Foto's. Dubbelklik op een album. Bewerk de naam van het album. Vervolgens klikt u op een leeg gebied of drukt u op Enter.