Afbeeldingen en video's synchroniseren naar Cloud of mijn apparaat

Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Afbeeldingen en video's synchroniseren naar Cloud of mijn apparaat

Afbeeldingen en video's uploaden naar Cloud

Op uw telefoon/tablet:

Ga naar Inst. > Aanmelden met HUAWEI-id > Cloud > Foto's en schakel Foto's synchroniseren in. Foto's-items worden automatisch geüpload naar Cloud. Tik op Te synchroniseren albums aan de onderkant van het scherm. U kunt ook de synchronisatieschakelaar inschakelen voor de albums die u wilt synchroniseren.

1. Zorg ervoor dat de versie van de Foto's-app 10.1.1.331 of hoger is en de versie van de Cloud-app 10.6.0.303 of hoger is. Ga naar Foto's > pictogram met vier stippen in de rechterbovenhoek > Instellingen en schakel Mobiele data gebruiken in om afbeeldingen en video's te synchroniseren naar Cloud met behulp van mobiele data. App-versies van Foto's lager dan 10.1.1.311 ondersteunen alleen het uploaden van afbeeldings- en video-inhoud naar Cloud via wifi.
  2. Ondersteuning voor synchronisatie van Verborgen items naar Cloud is afhankelijk van de Foto's-app. De functies van de Foto's kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het apparaatmodel, de systeemversie en de app-versie.

Op de officiële website:

Meld u aan bij de officiële website van HUAWEI Mobiel-cloud (cloud.huawei.com), klik op Foto's, klik op in de werkbalk en selecteer afbeeldingen op uw apparaat om ze te uploaden. Batchgewijs uploaden wordt ondersteund. U kunt ook afbeeldingen en video's van een lokale map op uw pc naar een aangepast album of aangepaste map slepen om ze te uploaden. Het standaard Foto's-album biedt geen ondersteuning voor slepen om te uploaden. Alleen JPG- en JPEG-bestanden kunnen worden geüpload.

Bij gebruik van EMUI 5.0 of hoger wordt tweerichtingssynchronisatie tussen Cloud en uw telefoon/tablet toegepast. Dit houdt in dat wanneer u Foto's synchroniseren inschakelt, alle gegevens die u verwijdert uit Cloud ook worden verwijderd van uw telefoon/tablet en vice versa.

Afbeeldingen/video's downloaden van Cloud naar mijn telefoon/tablet

Op uw telefoon/tablet:

Ga naar Inst. > HUAWEI-id > Accountcentrum > Cloud > Foto's, schakel Foto's synchroniseren in, tik op Te synchroniseren albums en schakel de synchronisatieschakelaar voor de betreffende albums in. Open Foto's. Open een album op het tabblad Albums, tik op het driehoekpictogram bovenaan om over te schakelen naar Cloud en selecteer een item of meerdere items die u wilt downloaden.

Als u op Apparaatopslag optimaliseren tikt op uw telefoon/tablet, comprimeert Foto's lokale afbeeldingen en video's van meer dan 30 dagen geleden om ruimte vrij te maken op uw apparaat, terwijl de originele afbeeldingen en video's behouden blijven in Cloud. De miniaturen van deze afbeeldingen en video's blijven opgeslagen op uw telefoon/tablet. Als u het oorspronkelijke bestand van een afbeelding of video uit Cloud wilt downloaden, tik dan op het item en houd het vast en ga vervolgens naar Meer > Downloaden.

Op de officiële website:

Meld u aan bij de officiële website van HUAWEI Mobiel-cloud (cloud.huawei.com), klik op Foto's, selecteer een item of houd de Shift- of Ctrl-toets ingedrukt om meerdere items te selecteren en klik op in de werkbalk om het downloaden te starten.