Hoe registreer ik een HUAWEI-id?

zoom in pic
Hoe registreer ik een HUAWEI-id?
  • Ga op uw telefoon naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Registreren en volg de instructies op het scherm om een HUAWEI-id te registreren.
  • Geef het telefoonnummer op dat aan uw HUAWEI-id is gekoppeld. Hierna krijgt u via sms een verificatiecode toegezonden. Nadat de verificatie is geslaagd, voert u een wachtwoord in om de registratie te voltooien.
  • U kunt ook het e-mailadres invullen dat aan uw HUAWEI-id is gekoppeld.