Ik ben het wachtwoord van mijn HUAWEI-id vergeten. Wat moet ik doen?

Toepasselijke producten: Tablet,Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Ik ben het wachtwoord van mijn HUAWEI-id vergeten. Wat moet ik doen?

U kunt uw wachtwoord op de volgende manieren resetten:

Als u niet bent aangemeld met uw HUAWEI-id, ga dan naar Instellingen > Aanmelden met HUAWEI-id > Wachtwoord vergeten?

Als u wel bent aangemeld met uw HUAWEI-id, gaat u naar Instellingen > HUAWEI-id, betalingen en aankopen, Cloud en meer > Account en beveiliging > Beveiligingscentrum en klikt u op Reset password.