Officiële schermvervangingsservice

Vervang uw scherm door de officiële reparatieservice van HUAWEI

Originele reserveonderdelen

Gegarandeerde kwaliteit

90 dagen garantie

Officiële service

Originele reserveonderdelen

Gebruik originele reserveonderdelen voor HUAWEI-schermen voor een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaardere prestaties van uw apparaat.

90 dagen officiële HUAWEI-garantie voor uw vervangen scherm.

Geef 90 dagen officiële HUAWEI-garantie na vervanging van het scherm.

* 90 dagen garantie na vervanging voor problemen met de schermkwaliteit.

Officiële Dienst

HUAWEI geautoriseerd servicecentrum, gecertificeerde reparateur, officieel detectie- en reparatieproces.

Bekijk hieronder de prijzen per categorie en model.

Model & Prijs:

Hoe deel te nemen?

vraag een reparatie per post aan om uw scherm binnen 30 dagen na aanschaf van deze service te vervangen.

Verzend uw apparaat naar het HUAWEI-servicecentrum zonder logistieke kosten

Als de schade onherstelbaar is of u ervoor kiest om de aanvullende reparatie niet uit te laten voeren, wordt uw apparaat ongerepareerd aan u geretourneerd en ontvangt u een terugbetaling bij aankoop van de Dienst.

Om uw privacy en gegevensbeveiliging te beschermen, wordt de software van uw apparaat tijdens het diagnose- en vervangingsproces teruggezet naar de fabrieksinstellingen en kunnen al uw persoonlijke gegevens en informatie worden verwijderd. Zorg er daarom voor dat u een back-up van al uw persoonlijke gegevens maakt voordat u uw apparaat opstuurt voor reparatie.

Veelgestelde vragen

• V: Ik heb de HUAWEI Care - Officiële schermvervangingsservice gekocht, hoe lang heb ik tot de service verloopt?
    A: Deze service moet binnen 30 dagen na aankoop worden geboekt. Als deze service niet binnen die tijd moet worden geboekt, wordt er automatisch een terugbetaling voor u uitgevoerd en zijn uw rechten op de officiële schermvervangingsservice niet langer geldig.
  • V: Mijn HUAWEI-apparaat is gekocht in een ander land. Kan ik de HUAWEI Care - Official Screen Replacement Service in Nederland kopen?
    A: Ja, deze service is beschikbaar voor apparaten die zijn gekocht in Europese landen.
  • V: Ik heb een HUAWEI Care - officiële schermvervangingsservice in een ander land gekocht. Kan ik de scherm vervangen bij een erkend HUAWEI-servicecentrum in Nederland?
    A: Nee, schermvervangingen kunnen alleen worden verwerkt in het land waarin de service is gekocht.
  • V: Wat kan ik doen met de beschadigde reserveonderdelen van het scherm van mijn apparaat nadat het is vervangen?
    A: HUAWEI zal de beschadigde reserveonderdelen voor het scherm overhandigen aan een speciaal milieurecyclingbedrijf om ons milieu te beschermen.