HUAWEI Care - Officiële schermvervangingsservice

Vervang uw scherm door de officiële reparatieservice van HUAWEI

Originele reserveonderdelen

Gegarandeerde kwaliteit

90 dagen garantie

Officiële service

Originele reserveonderdelen

Gebruik originele reserveonderdelen voor HUAWEI-schermen voor een gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaardere prestaties van uw apparaat.

90 dagen officiële HUAWEI-garantie voor uw vervangen scherm.

Geef 90 dagen officiële HUAWEI-garantie na vervanging van het scherm.

* 90 dagen garantie na vervanging voor problemen met de schermkwaliteit.

Officiële Dienst

HUAWEI geautoriseerd servicecentrum, gecertificeerde reparateur, officieel detectie- en reparatieproces.

Bekijk hieronder de prijzen per categorie en model.

Model & Prijs:

Hoe deel te nemen?

Stap 1: Koop een schermvervangingsservice in de HUAWEI Store

Stap 2: Bezoek een door HUAWEI geautoriseerd servicecentrum of vraag een reparatie per post aan om uw scherm binnen 30 dagen na aanschaf van deze service te vervangen.

Zoek een geautoriseerd Huawei-servicecentrum bij mij in de buurt

Maak een afspraak met het servicecentrum om tijd te besparen

Verzend uw apparaat naar het HUAWEI-servicecentrum zonder logistieke kosten

* Als het geautoriseerde HUAWEI-servicecentrum bij inspectie van uw apparaat vaststelt dat niet-schermgerelateerde onderdelen beschadigd zijn en gerepareerd of vervangen moeten worden om het scherm te vervangen of het apparaat weer operationeel te maken, kunt u de optie krijgen om een ​​betaling te doen voor de aanvullende reparaties voordat de reparatie en schermvervanging wordt uitgevoerd.

Als de schade onherstelbaar is of u ervoor kiest om de aanvullende reparatie niet uit te laten voeren, wordt uw apparaat ongerepareerd aan u geretourneerd en ontvangt u een terugbetaling bij aankoop van de Dienst.

De schermvervangingsservice wordt geleverd door HUAWEI Authorized Service Centers. De toepasselijke modellen zijn afhankelijk van de voorraad reserveonderdelen voor scherm. Als HUAWEI geautoriseerde servicecentra geen scherm op voorraad hebben, kan een langere reparatietijd van toepassing zijn. Als je een terugbetaling wilt aanvragen, neem dan contact op met de HUAWEI-klantenservice.

Om uw privacy en gegevensbeveiliging te beschermen, wordt de software van uw apparaat tijdens het diagnose- en vervangingsproces teruggezet naar de fabrieksinstellingen en kunnen al uw persoonlijke gegevens en informatie worden verwijderd. Zorg er daarom voor dat u een back-up van al uw persoonlijke gegevens maakt voordat u uw apparaat opstuurt voor reparatie.

Veelgestelde vragen

• V: Ik heb de HUAWEI Care - Official Screen Replacement Service gekocht, maar er is geen HUAWEI Authorized Service Center bij mij in de buurt, wat moet ik doen?
    A: U kunt een reparatieservice per post aanvragen, wij halen uw apparaat op en bezorgen het bij ons HUAWEI Authorized Service Center - maak u geen zorgen, de logistieke kosten worden door ons gedekt.
  • V: Ik heb de HUAWEI Care - Officiële schermvervangingsservice gekocht, hoe lang heb ik tot de service verloopt?
    A: Deze service moet binnen 30 dagen na aankoop worden geboekt. Als deze service niet binnen die tijd moet worden geboekt, wordt er automatisch een terugbetaling voor u uitgevoerd en zijn uw rechten op de officiële schermvervangingsservice niet langer geldig.
  • V: Hoe lang duurt een schermvervanging?
    A: Een schermvervanging kan meestal binnen 1 uur worden voltooid bij onze HUAWEI Authorized Service Centers (op afspraak). Om wachttijden te voorkomen raden wij u aan om voor uw bezoek een afspraak te maken. U kunt uw apparaat ook naar ons opsturen door gebruik te maken van de postreparatieservice. Een schermvervanging via postreparatie duurt meestal 5 tot 7 werkdagen vanaf de dag dat het apparaat bij ons HUAWEI-servicecentrum arriveert (terwijl de reserveonderdelen op voorraad zijn).
  • V: Ik heb de HUAWEI Care - Official Screen Replacement Service gekocht, maar het HUAWEI Authorized Service Center heeft geen reserveonderdelen voor het scherm beschikbaar. Wat kan ik doen?
    A: Geautoriseerde HUAWEI-servicecentra zullen u informeren als uw schermvervanging niet kan worden verwerkt. Als er geen reserveonderdelen voor het scherm beschikbaar zijn, geven we u een geschatte datum waarop nieuwe voorraad beschikbaar zal zijn. Als dit niet handig voor u is, houd er dan rekening mee dat er na 30 dagen na aankoop een automatische terugbetaling zal plaatsvinden wanneer de vervangende service niet is geboekt. U kunt ook contact opnemen met de HUAWEI-klantenservice op 08009188 om een ​​terugbetaling aan te vragen.
  • V: Mijn HUAWEI-apparaat is gekocht in een ander land. Kan ik de HUAWEI Care - Official Screen Replacement Service in Nederland kopen?
    A: Ja, deze service is beschikbaar voor apparaten die zijn gekocht in Europese landen.
  • V: Ik heb een HUAWEI Care - officiële schermvervangingsservice in een ander land gekocht. Kan ik de scherm vervangen bij een erkend HUAWEI-servicecentrum in Nederland?
    A: Nee, schermvervangingen kunnen alleen worden verwerkt in het land waarin de service is gekocht.
  • V: Wat kan ik doen met de beschadigde reserveonderdelen van het scherm van mijn apparaat nadat het is vervangen?
    A: HUAWEI zal de beschadigde reserveonderdelen voor het scherm overhandigen aan een speciaal milieurecyclingbedrijf om ons milieu te beschermen.

+ Uitgebreid