HUAWEI Care

Vervanging van een nieuwe batterij voor smartphone is 39€

We voeren momenteel de HUAWEI Extra Care-campagne uit, waarbij we veel HUAWEI Care-productaanbiedingen aanbieden, klik hier voor meer informatie.

• Smartphones
  • Tablets
  • PCs
  • Wearables
  • Audio
  • Monitore

Wat is HUAWEI-Care?

HUAWEI Care is het merk van HUAWEI's officiële serviceproducten en biedt diensten met toegevoegde waarde, zoals verzekeringen, reparaties en onderhoud.

Elke sevice met toegevoegde waarde van HUAWEI Care kan u helpen geld te besparen op reparaties, terwijl er originele onderdelen worden gebruikt en een kwaliteitsgarantie wordt gelevered. Uw apparaat wordt gerepareerd door gecertificeerde technici van het HUAWEI-klantenservicecentrum.

HUAWEI Care voor Telefoon

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >
Batterij Vervanging

Geniet van officiële batterijvervangingsservices tegen ultralage prijzen

Leer meer >

HUAWEI Care for Tablet

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >
Batterij Vervanging

Geniet van officiële batterijvervangingsservices tegen ultralage prijzen

Leer meer >

HUAWEI Care for PC

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >
Batterij Vervanging

Geniet van officiële batterijvervangingsservices tegen ultralage prijzen

Leer meer >

HUAWEI Care for Wearable

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >

HUAWEI Care voor Audio

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >

HUAWEI Care voor Monitor

Verlengde Garantie

Verleng de levensduur van uw apparaat tegen lage kosten

Leer meer >
Hoe aan te schaffen?
Koop met nieuwe
apparaat
Koop met bestaande
apparaat

Koop met een nieuw apparaat in de officiële HUAWEI Online Store

1. Selecteer het product dat je wilt kopen
2. Klik op 'Toevoegen' om de uitgebreide garantieservice aan uw winkelwagen toe te voegen
3. Bevestig je bestelling en klik op 'Afrekenen'

Koop met een nieuw apparaat in de officiële HUAWEI Online Store

1. Voeg de SN & Verificatie Code toe, klik 'Doorgaan'
2. Vul uw persoonlijke informatie in
3. Bevestig de betaling en check uit