Hvordan endrer jeg tjenesteregionen i HUAWEIAppGallery?

Gjeldende produkter: Smartphone
zoom in pic
Hvordan endrer jeg tjenesteregionen i HUAWEIAppGallery?

Logg på HUAWEIAppGallery, gå til Meg > Innstillinger > Land/region > Endre land/region, velg landet/regionen du vil ha, angi ditt HUAWEI-ID-passord, berør deretter OK. Etter det kan du søke etter og laste ned apper som er tilgjengelige i landet/regionen. (Se land-/regionlisten for tilgjengelige land/regioner. Hvis du ikke finner tjenesteregionen du vil ha i listen i Endre land/region, kan det skyldes at HUAWEIAppGallery for øyeblikket ikke er tilgjengelig på dette stedet eller at dette tjenesteområdet ikke er tilgjengelig grunnet personvern- eller datavernrelaterte årsaker.)

Hvis du ikke kan endre tjenesteregionen, kontakt Huawei kundeservice i din region, og oppgi skjermbilder som viser problemet eller oppgi følgende informasjon i Meg > Problemer og forslag for assistanse:

• HUAWEI-ID
  • Serienummer/SN (Du kan ringe *#06# for å sjekke)
  • Klokkeslett problemet oppstod
  • Problembeskrivelse
  • Kontaktinformasjon
  • HUAWEIAppGallery-klientlogg (gå til Meg > Problemer og forslag, merk av ruten ved siden av Del systemlogger for å hjelpe oss å diagnostisere problemer, angi innholdet ditt, og berør Send inn for å laste opp loggen.)

1. Du kan bare endre tjenesteregionen 20 ganger på 90 dager. Når antall endringer har nådd den øvre grensen, må du vente en stund før du kan endre den igjen. (Hvis du for eksempel har endret tjenesteregionen en gang på dag 1 og endret den 20 ganger totalt på 90 dager, kan antall endringer du kan foreta gjenopprettes til 20 ganger på dag 91. Du kan da endre tjenesteregionen 20 ganger igjen innen 90 dager.)
  2. Hvis du har koblet et bankkort til telefonen din i Innstill. ved å berøre din HUAWEI-ID og gått til Kontosenter > Betaling og kjøp > Bankkort, kan du bare endre tjenesteregionen to ganger på 365 dager. (Selv om du kobler fra bankkortet, kan du fortsatt endre det to ganger.)
  3. Etter endring av land/region, bruk bankkort fra valgt land/region ettersom du må bruke lokale bankkort til å foreta betalinger for enkelte apper.
  4. Etter endring av land/region, vil betalingspassord, koblede bankkort og den passordfrie småbeløpsbetalingsfunksjonen bli deaktivert. Du må konfigurere dem igjen.
  5. HUAWEI Poeng som du har kjøpt eller opptjent via aktiviteter i HUAWEIAppGallery i den opprinnelige tjenesteregionen vil beholdes, men du må bytte tilbake til den opprinnelige tjenesteregionen for å bruke dem.
  6. Kupongene du har mottatt for påfylling eller installasjonsrabatt i den opprinnelige serviceregionen, vil bli fjernet. Bruk opp alle disse før du endrer land/region.