HiCare

Din ekspert på service

HiCare tilbyr onlinetjenester som gir deg en enkel og bekymringsfri serviceopplevelse. HiCare kan raskt oppdage og løse problemer med din telefon.

Trykk for å laste ned HiCare-appen

Oppdag nye
fantastiske funksjoner

Kom i gang med din nye telefon ved å bruke våre offisielle brukerhåndbøker for å oppdage flotte og avanserte funksjoner på telefonen.

Hurtigtjenester Sikkerhetskopi, Gjenoppretting og Oppdatering Kamera og Galleri Mer
* Funksjoner kan variere på ulike modeller

Få løst problemene dine overalt, når som helst

For å skru på feilsøkingstjenesten tilgjengelig for EMUI 8.0 og nyere: Åpne Google Play Butikk-appen, trykk på Meny > Mine apper og spill, velg HiCare > Oppdater, eller, trykk meny > innstillinger og skru på "Oppdater apper automatisk"

Feilsøking

Ett trykk for å identifisere og løse systemkræsj, treghet eller andre problemer automatisk.

Gjenoppretting

Gjenopprett telefonen for å opprettholde maksimal ytelse.

Tips

Gir deg tips til hvordan du kan forlenge telefonens levetid.

Smarte varsler om telefonens tilstand

HiCare sender øyeblikkelig pushvarsel dersom det oppdages problemer i systemet. Du får forslag til løsninger for å rette disse problemene med det samme.

Batteriet tømmes
raskt
Ikke mulig å starte eller
motta samtaler
Ingen
internettforbindelse
Lavt volum på
mikrofonen
Ikke noe GPS-signal Mer

Service center

Søk etter nærmeste servicesenter.

Skru på vedlikeholdsmodus

Er du bekymret for dine personlige data under reparasjon?
Skru på vedlikeholdsmodus for å kryptere dine personlige data.

Flere tjenester lett tilgjengelig

Gi tilbakemelding, brukerhåndbok, servicesenter, kontaktinformasjon og annet finner du i HiCare.

Hvor finner du HiCare-appen?

Metode 1

Åpne HiCare-appen på din telefon

Den forhåndsinstallerte HiCare-appen finner du i telefonens brukergrensesnitt.

Metode 2

Søk fra Hiboard

Skriv "HiCare" i søkefeltet.

Last ned HiCare-appen nå!

Trykk på knappen nedenfor for å starte nedlastingen.

Trykk for å laste ned HiCare-appen