Introduksjon til Tilgangsbegrensninger-funksjonen i HUAWEIAppGallery

Gjeldende produkter: Smartphone
Gjeldende produkter:
zoom in pic
Introduksjon til Tilgangsbegrensninger-funksjonen i HUAWEIAppGallery

For å beskytte mindreårige, har HUAWEIAppGallery introdusert Tilgangsbegrensninger-funksjonen slik at apputviklere kan gi en vurdering for appene sine basert på aldersegnethet. Du kan angi en aldersvurderingsgrense i Meg > Innstillinger > Tilgangsbegrensninger. Bare apper med en vurdering likt eller under grensen kan lastes ned og installeres.

Angi aldersvurderingsgrensen til følgende to situasjoner:

• Telefonen din støtter Digital saldo.

Du kan åpne Digital saldo-skjermen i Innstill. eller i AppGallery > Meg > Innstillinger > Tilgangsbegrensninger. Hvis du velger Mitt barn for Digital saldo, blir du bedt om å angi en 6-sifret PIN-kode og et sikkerhetsspørsmål. Etter det, går du til Tilgangsbegrensninger > App-installasjoner for å angi appnedlastingsbegrensninger for HUAWEI AppGallery ved å velge Begrens alle app-installasjoner, Kun passende apper tillatt (du må angi en aldersvurderingsgrense for dette alternativet) eller Tillat alle app-installasjoner. Etter å ha lagret innstillingene, må du angi den 6-sifrede PIN-koden for Digital saldo for å tilbakestille aldersvurderingsgrensen i HUAWEI AppGallery.

• Telefonen din støtter ikke Digital saldo, har ikke aktivert Digital saldo eller du har valgt Meg for Digital saldo.

Gå i så fall til AppGallery > Meg > Innstillinger > Tilgangsbegrensninger. Hvis det er første gang du bruker denne funksjonen, blir du bedt om å angi en 4-sifret PIN-kode. Etter det kan du angi en aldersvurderingsgrense.

Klikk herfor å deaktivere tilgangsbegrensningsfunksjonen. For detaljer, se «Deaktivere passordbekreftelse.»