phoneclone

Trinn-for-trinn-veiledning til hvordan du bruker Phone Clone-appen

For å løse problemene som oppstår med overføring av data når du skal skifte telefon, har Huawei lansert aplikasjonen Phone Clone. Med denne appen kan du overføre innholdet fra din gamle til din nye telefon, uten å bruke noe mobildata. Appen gir dermed en bedre brukeropplevelse ved overgangen til en ny telefon. Så hvordan virker egentlig Phone Clone? Her får du en trinn-for-trinn-veiledning til hvordan du bruker den siste versjonen av appen.

Phone Clone

Phone Clone is V3.2.0.302

Phone Clone-appen er en programvare for datamigrasjon, levert av Huawei. Den kan overføre data fra en telefon til en annen, på en enkel og rask måte.

Last ned fra:

Overfør data i bare fire, enkle trinn.

01Innstaller Phone Clone på både den gamle, og den nye telefonen din.

02På telefonen som skal motta dataene, velger du New phone/ Ny telefon. Den nye telefonen vil automatisk sette opp en ny, trådløs hotspot og generere et Wi-Fi nettverkspassord.

03På telefonen som skal sende dataene, velger du Old phone/ Gammel telfon. Da vil du kunne søke etter den nye telefonen. Tast inn nettverkspassordet, og koble telefonene sammen.

04Velg hvilken type innhold du vil overføre, og vent på at overførselen fullføres.

KONTAKT OSS

• Online Chat
  • Servicesenter
  • Ring oss Språk: Tall: Tidspunkt: