screen guarantee

Registering for 3 måneder gratis skjermgaranti!

Få på gratis skjermerstatning for uhell skader på enheten din i løpet av de første tre månedene etter kjøpet. Dette gjelder kun en gang.

Registering for 3 måneder gratis skjermgaranti!

1.   Enhet IMEI / SN *

2.   Kjøpsdato *

11
"Jeg har lest og godkjent vilkårene, samt betingelser Brukervilkår Personvern Forskrift
Påminnelse:

Hvis enheten er med deg og kan starte opp

•   IMEI: Ring * # 06 # på telefonen din. De fleste telefoner viser serienummeret (IMEI) når denne koden er oppringt. På en Dual-SIM-telefon vil du se to IMEI-tall, vennligst skriv inn den første IMEI-en i dette tilfellet.
  •   SN: Åpne Hicare APP på telefonen, velg Me - Min enhet, SN er rett under strekkodene.

Kjøpsdatoen må velges strengt i henhold til originalbeviset for kjøp, ellers vil du bli avvist av Huawei når du krever reparasjon.