HUAWEI Mate 8

HUAWEI Mate 8
HUAWEI Mate 8
HUAWEI Mate 8
HUAWEI Mate 8 svojim izgledom i osećaj koji pruža podiže HUAWEI Mate seriju na potpuno novi nivo. Izuzetan 6"HD ekran, ultra tanak dizajn, senzor otisaka prstiju, redizajniran koji je brži i pouzdaniji, i elegantan dizajn aluminijumskog kućišta na HUAWEI Mate 8 je sigurno impresivan.

Jedinstveni 2,5D dijamantski ekran

HUAWEI Mate 8
Sa baterijom visokog kapaciteta od 4.000 mAh, novi HUAWEI Mate 8 vam daje više vremena da pozove, povezivanje, igrati, i gledati bez potrebe da brinete o ponestaje snage. Zahvaljujući svojoj izuzetno efikasno Kirina 950 čipu sa SmartPover tehnologije, HUAWEI Mate 8 postavlja nove standarde za život smart baterije.

HUAWEI Mate 8 HUAWEI Mate 8
HUAWEI Mate 8

HUAWEI Mate 8
Sa potpuno novim Kirin 950 čipsetom koji pruža moćne performanse i nisku potrošnju energije, HUAWEI Mate 8 uvodi novu dimenziju performansi pametnih telefona. Kirin 950 čipset je unapređen, energetski efikasniji i mnogo brži kada je u pitanju obavljanje svakodnevnih zadataka, kao što su pretraživanja weba, gledanje videa, ili pokretanje aplikacije.

HUAWEI Mate 8

Kada si u avionu i nađeš se daleko od kuće, možeš se osloniti na HUAWEI Mate 8 da budem sa tobom. HUAWEI Mate 8 podržava više frekventne opsege nego bilo koji drugi dual SIM telefon, omogućujući vam da uživate u roming uslugama i koristite velike brzine povezivanja gde god vas život odvede.

HUAWEI Mate 8
HUAWEI Mate 8

HUAWEI Mate 8

: