cpu

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   HUAWEI Mate 8 pokreće potpuno novi Kirin 950 čipset, što je prvi smart telefon koji poseduje TSMC 16 nm FinFET plus čip tehnologiju. Octa - core procesor se sastoji od četiri A72 2,3 GHz jezgra i četiri A53 1,8 GHz jezgara. Kirin 950 je 30% efikasniji od Kirina 930, isporučuje brzo, i omogućava dugotrajan rad.
   Revolucionarni i5 inteligentan procesor je najmoćniji koprocesor trenutno dostupan. On podržava sve funkcije čvorišta senzora, kao i prepoznavanje govora, potrošnju energije, MP3 reprodukciju, lokaciju provajdera (FLP) navigaciju, i smanjuje potrošnju energije zasnovano na lokaciji za oko 70%.
   HUAWEI Mate 8 je prvi na svetu smartfon koji koristiti najnoviji Cortex-A72 CPU i visokih performansi Mali - T880 GPU. CPU isporučuje revolucionarnu efikasnost sa najmanje 20% manje potrošnje energije i 11% bolje performanse u odnosu na ARM prethodnog čipa.*

   *Vrednosti za brzinu dobijene su u testiranjima u uslovima laboratorija kompanije HUAWEI. Stvarne brzine mogu da se menjaju sa radnom temperaturom, konfiguracijom sistema i drugim faktorima.

    Zbog ograničenja u snazi CPU procesora i memorije koju koristi operativni sistem i fabrički instalirane aplikacije, pravi prostor dostupan korisnicima je manji od navedenog kapaciteta memorije. Pravi prostor u memoriji menjaće se sa ažuriranjima aplikacija, radom korisnika i drugim povezanim faktorima.