mobile

Neverovatan dizajn
HUAWEI Mate 8 svojim izgledom i osećaj koji pruža podiže HUAWEI Mate seriju na potpuno novi nivo. Izuzetan 6"HD ekran, ultra tanak dizajn, senzor otisaka prstiju, redizajniran koji je brži i pouzdaniji, i elegantan dizajn aluminijumskog kućišta na HUAWEI Mate 8 je sigurno impresivan.
Više o

Metalik dizajn

Jedinstveni 2,5D dijamantski ekran

Senzor otiska prsta

Svo vreme koje ti treba, za sve što želiš da uradiš
Sa baterijom visokog kapaciteta od 4.000 mAh, novi HUAWEI Mate 8 vam daje više vremena da pozove, povezivanje, igrati, i gledati bez potrebe da brinete o ponestaje snage. Zahvaljujući svojoj izuzetno efikasno Kirina 950 čipu sa SmartPover tehnologije, HUAWEI Mate 8 postavlja nove standarde za život smart baterije.
Više o

Duže vreme u Standby režimu

Brzo punjenje

Kontrola otkucaja srca

Jasnija slika
Sa moćnim novim, 16 MP Sony senzorom i pametnom kamerom karakteristikama kao što su optički stabilizator slike (OIS) i novim senzorom slike HUAWEI porcesor (ISP), HUAWEI Mate 8 daje oštrinu i jasnoću u svakoj slici. Samo uperite i snimajte - a HUAWEI Mate 8 će se pobrinuti za ostalo.
Više o

Sony 16 MP slojeviti senzor slike

Pametni OI

Visoke performanse nezavisnog ISP

Režim usporenog i kontinuiranog snimanja

Prednja kamera

Obavljaj svakodnevne zadatke sa lakoćom
Sa potpuno novim Kirin 950 čipsetom koji pruža moćne performanse i nisku potrošnju energije,HUAWEI Mate 8 uvodi novu dimenziju performansi pametnih telefona. Kirin 950 čipset je unapređen, energetski efikasniji i mnogo brži kada je u pitanju obavljanje svakodnevnih zadataka, kao što su pretraživanja weba, gledanje videa, ili pokretanje aplikacije.
Više o

Kirin 950

Najnoviji core procesor

i5 inteligentni procesor

《 Asphalt 8:Airborne 》- Gameloft

Svet na dodir tvog prsta
Kada si u avionu i nađeš se daleko od kuće, možeš se osloniti na HUAWEI Mate 8 da budem sa tobom. HUAWEI Mate 8 podržava više frekventne opsege nego bilo koji drugi dual SIM telefon, omogućujući vam da uživate u roming uslugama i koristite velike brzine povezivanja gde god vas život odvede.
Više o

Funkcionalnost cele mreže

Cat 6 LTE povezivanje

Dual SIM sa maksimalnim roaming frekvencijama

Prijatelj koji te najbolje poznaje
HUAWEI Mate 8 je pun intuitivnih funkcija koje služe da vam pomognu da svakodnevne poslove obavljate sa lakoćom. Na primer, možete skenirati vizitkarte da dodate kontakte, povežete telefon na infotainment sistem vašeg automobila pomoću Android Auto i obavljate radnje brzo pomoću Knuckle gestova.
Više o

Skeniranje kontakt kartica

Mobilna povezanost sa Android Auto

Podela ekrana na dodir

: