camera

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Čini svaki piksel remek delom.
   HUAWEI Mate 8 je prvi smart telefon koji poseduje najnoviji Sonijev senzor 16 MP IMX298 , koja ima f/2.0 otvor blende i 1 / 2,8 - inčni veličine senzor. Senzor je veoma osetljiv i efikasno smanjuje buku za jasnije i oštrije fotografije.
   Savršen snimak, bez obzira na uslove
   Ponekad, kada je pravi trenutak, svetlost nije u redu. To je vreme kada pametna optička stabilizacija slike (OIS) dolazi do izražaja, koja koristi inteligentnu kontrolu nivoa svetlosti i tehnologiju kontrole pomeranja za kreiranje neverovatno oštre, sjajne, i detaljne slike u uslovima slabog osvetljenja.
   Oštrija kalkulacija za slikovito izlaganje
   Novi HUAWEI Senzor procesor (ISP) obezbeđuje izvanredno živopisne slike. Inovativni ISP izračunava rastojanje između objektiva i tačke za brže fokusiranje, jasnija i tačnija reprodukcija boja.
   Neka se svaki trenutak računa
   HUAWEI Mate 8 dolazi sa modom usporenog snimanja, koji omogućava snimanje videa visoke definicije i omogućava da ih prikazujete kao nikada do sada na 1/4 brzine originala. Takođe možete da koristite kontinuirano snimanje rafalnih 100 snimaka na 12 frejmova u sekundi, idealna za snimanje slika objekata koji se brzo kreću.
   Da uvek izgledate savršeno
   Sa širokim uglom 8 MP prednje kamere, HUAWEI Mate 8 ima oštrije Selfije sa više živom pozadinom, dok video poziv preuzima život za sebe.
   Sledeći
   Rešavajte svakodnevne zadatke sa lakoćom

   :