connected

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   Ostani povezan, gde god da si
   HUAWEI Mate 8 ima ugrađen HiSilicon RF čip, koji podržava više kanala i bendove nego bilo koji drugi čip. Podržava do 4 2G kanala / 9 3G kanala / 18 4G kanala i 1.334 carrier neto parametara iz 217 zemalja i područja. To omogućava da se povežete na većini mreža širom sveta na više frekvencija nego ikada ranije. * HUAWEI Mate 8 ima više verzija sa različitim band konfiguracijama. Molimo pogledajte specifikaciju proizvoda za detaljnije informacije ili kontaktirajte grupu za podršku.
   Brzo i lako pretraživanje
   Doživite uzbuđenje pregledanje web stranica bez limita, slušajte muziku, gledajte video snimke ili igrajte online igre na način na koji nikada niste ni mogli da zamislite sa ultra - brzim Cat 6 4G LTE povezivanjem i preuzimanjem brzinama do 300 Mbit/s.
   Dual SIM podrška moćan izbor
   HUAWEI Mate 8 podržava FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA TD-SCDMA, GSM, CDMA2.000, i CDMA mreže za globalni roming. Jednostavno ubacite dve SIM kartice u otvor za 2 - u - 1 karticu, a zatim odredite primarnu SIM karticu koja se koristi za 4G usluge. Sekundarna SIM kartica može da se koristi i za 2G usluge.
   Sledeći
   Prijatelj koji te najbolje poznaje