HUAWEI P10 lite

Za bolje korisničko iskustvo koristite najnoviju verziju Internet Explorer-a ili se prebacite na drugi pretraživač.

Popularni rezultati

  Predloženi rezultati

   unesite još tastera za pretragu

   HUAWEI-P10 lite-mainKVmobi

   HUAWEI-P10 lite-kv-pdpTitle

   HUAWEI-P10 lite-designSectionBgmobi

   Inspirisano prirodnim lepotama vode, 2,5D dvostrano zakrivljeno staklo, dijamantski sečen metalni ram i čist dizajn, čine HUAWEI P10 lite telefon savršenim za korišćenje i uživanje u njegovom izgledu. Dostupan je u četiri boje: sapphire blue, midnight black, pearl white and platinum gold.

   2,5D Double-sided Curved Glass

   colorfulUpbgMobi

   2,5D zakrivljeno staklo je zanimljivo na dodir, estetski primamljivo, a ocena od 7H za njegovu snagu stavlja ga u rang kvarca i sprečava ogrebotine i oštećenja. Safirno plava verzija HUAWEI P10 lite telefona inspirisana je vodom, a tanak sloj od 0,1 mm ispod stakla simbolizuje talase mora koji se kreću u zavisnosti od ugla pod kojim je telefon i svetlosnih uslova.
   colorfulBottombgMobi

   cncprocessBgMobi

   Širok spektar RGB šeme boja koje podržava 5,2-inch FHD ekran HUAWEI P10 lite telefona, dodaje čak 21 odsto boja više svetu koji te okružuje. Displej pored toga što je bolji nego ikada, 20 odsto je i tanji. Tokom noći je moguće podesiti posebnu opciju koja će uticati na to da oči budu odmornije.
   colorfulUpbgMobi
   HUAWEI-P10 lite-colorImgHolder HUAWEI-P10 lite-bomb HUAWEI-P10 lite-5point2ModelMobi
   HUAWEI-P10 lite-fastSectionBgmobi

   3.000 mAh (TYP) baterija HUAWEI P10 lite telefona se puni brže i traje duže. Dovoljno je 10 minuta punjenja da telefon dobije dovoljno energije za dva sata gledanja filma. Sertifikat od strane 11 globalnih organizacija, 5 nivoa dizajna sigurnosti i tehnologija brzog punjenja ispratiće tvoj tempo bilo gde. Zabava ne prestaje sa HUAWEI P10 lite telefonom.*

   *Tipične vrednosti. Pravi kapacitet može malo da se razlikuje.
   Podaci za punjenje dobijeni iz laboratorija kompanije HUAWEI. Testovi punjenja sprovode se na temperaturi od 25 °C, uz vlažnost od 45% - 80%.
   Video: Svetlina ekrana podešena na 60 cd/m2, puna jačina 4G signala, reprodukcija 720p video datoteke uz slušalice i jačinu zvuka od 50%.
   Stvarna vremena zavise od stvarne upotrebe telefona.

   Nova 3.000 mAh (TYP) baterija u HUAWEI P10 lite telefonu menja način na koji vidimo baterije u industriji pametnih telefona. 2 sata punjenja za 2 sata uživanja u omiljenom filmu*, 30 minuta punjenja za 43% pune baterije, dok 97 minuta obezbeđuje skroz punu bateriju. I najbitnije, sgurnost je zagarantovana.
   longBatteryLifeBgMobi

   HUAWEI-P10 lite-screenSectionBgMobi

   Kirin 658 procesor smanjuje protok i trošenje energije, pojačava performans i stvara bolje korisničko iskustvo. EMUI operativni sistem je brži, ali i vizuelno kompletniji i jednostavan za korišćenje. Na kraju je tu i senzor za otisak prsta koji HUAWEI P10 lite otključava za samo 0,3 sekunde. Sve zajedno, obvaj telefon je spreman da prati brzinu tvog života!

   8-core Kirin 658 procesor ekskluzivno na HUAWEI P10 lite telefonu doći će do 2,36 GHz i raditi brže i snažnije, sa dužim trajanjem baterije. HUAWEI i5 koprocesor dodatno čuva energiju i produžava život baterije, što ti daje mogućnost da duže uživaš u tvojim omiljenim aktivnostima na telefonu.
   HUAWEI-P10 lite-stayfastBgMobi

   HUAWEI-P10 lite-uiBg HUAWEI-P10 lite-uiBgMobi

   Senzor otiska prsta na HUAWEI P10 lite telefonu je jedan od najbržih na svim HUAWEI uređajima. Dodirni, otključaj svoj svet za samo 0,3 sekunde i istražuj.
   HUAWEI-P10 lite-finger HUAWEI-P10 lite-fingerMobi
   HUAWEI-P10 lite-section4BgMobi

   HUAWEI-P10 lite-recodingModel HUAWEI-P10 lite-recodingModelMobi HUAWEI-P10 lite-recodingKnockle HUAWEI-P10 lite-recodingbgMobi
   HUAWEI-P10 lite-section5BgMobi

   Prednja kamera od 8 MP sada dolazi sa portretnom opcijom i tehnologijom za prepoznavanje lica. Nastale fotografije su atraktivnije sa prirodnim bokeh efektom i nastaju brzo i lako. Moćna zadnja kamera od 12 MP sa većim 1,25 μm pixel senzorom čini HUAWEI P10 lite pogodnim telefonom za stvaranje profesionalnih fotografija.

   8MPSelfieBgMobi

   Na klik do savršenog selfija.Portretna opcija sa prednjom kamerom od 8 MP na HUAWEI P10 lite telefonu koristi tehnologiju za prepoznavanje lica sa prirodnim bokeh efektom. Portreti su čistiji, oštriji i uvek atraktivniji.
   HUAWEI-P10 lite-8MPSelfieBgPad
   HUAWEI-P10 lite-lowlightBgMobi HUAWEI-P10 lite-lowlightBgPad

   Zadnja kamera od 12 MP sa 1,25 µm pikselom uhvatiće 20 odsto više svetlosti iz okruženja u uslovima slabog osvetljenja. Sumrak, svitanje i večernje fotke sada su čistije, oštrije i sa manje fotografskog šuma. Iskoristi slobodu da bilo kada i bilo gde stvoriš najbolje fotografije!
   HUAWEI-P10 lite-grayHold
   HUAWEI-P10 lite-fastfocusBgMobi

   :