HUAWEI P9 Plus

HUAWEI P9 Plus

HUAWEI P9 Plus

Prenesi HUAWEI P9 iskustvo na sledeći nivo sa HUAWEI P9 Plus, besprekorni 5,5" ekran unutar neverovatno dizajniranog metalnog UNI- tela.

 

Slikajte bolje pri slabom osvetljenju sa veličinom piksela 1,25 µm od dvostruke 12-megapiksela kamere, i doprinesite profesionalnom kvalitetu svojih fotografija u svim uslovima sa HUAWEI P9 Plus IMAGEsmart 5.0 tehnologijom.

Postignite kvalitet fotografija poput profesionalnom kamerom sa kamerom kreiranom u saradnji sa Leica kvalitetnim Algoritmom, čak i pri slaboj svetlosti.

Veći i življi 5,5" FHD ekran

Veći 5,5" FHD ekran uz povećano zasićenje boje i veći kontrast za još bogatije vizuelno iskustvo.

3.400 mAh baterija sa dvostrukim IC brzim punjenjem znači da vaša baterija može ostati puna dan, dva, čak i više.

Signal+ 2.0 HUAWEI P9 Plus je smart telefon sa virtuelnom trostrukom antenom, što znači da ne treba da brinete o svojoj poziciji ruke pod različitim uslovima signala.

Wi-Fi+ 2.0 automatski se povezuje na najjaču dostupnu Wi-Fi mrežu. HUAWEI P9 Plus automatski svrstava Wi-Fi hotspot i prioritet daje najboljoj vezi.

HUAWEI P9 Plus je izrađen od strane vodećih industrijskih dizajnera na svetu kako bi se postigao vizuelno zapanjujući dizajn sa oborenim ivicama, zaokružuju ga prekrasne krivine. HUAWEI P9 Plus je oblikovan korišćenjem aluminijuma iz avio - klase, unibodi i superiorno 2,5D staklo.

: