2014/06/02

Kamera telefona HUAWEI Ascend P7 ispratila reviju Vivienne Westwood u Budvi

Huawei partner najvećeg modnog spektakla u regionu

hot press

Beograd, 2. jun 2014. – Huawei Technologies, jedna od vodećih svetskih IKT kompanija, bila je prošlog vikenda partner glamuroznog modnog spektakla ispred zidina Starog grada u Budvi. Čuvena britanska kreatorka Vivienne Westwood revijom pod nazivom “Everything is connected” predstavila je 31. maja modele za proleće i leto 2014. u "novoj verziji“.


hot press

HUAWEI Ascend P7, novi Huawei premium model, bio je oficijelni smart telefon događaja i glavni paparazzo u backstage-u. To mu je obezbedila kamera od 13 MP sa četvrtom generacijom Sony senzora i Image Signal procesorom, koja fotografije pravi za svega 1,2 sekunde. Za selfije je zadužena prednja kamera od čak 8 MP, a menekenke su je testirale među prvima.


Iz Starog grada na festival u Kanu


hot press

Posetioci događaja u Budvi imali su prilike da premijerno vide neke od komada napravljenih od posebnih materijala, upravo za reviju u Crnoj Gori. Takođe, ekskluzivno je prikazana kolekcija kreirana za svetske zvezde koje će prikazane modele prošetati crvenim tepihom na Kanskom festivalu 2015. godine.


hot press

Kolekcijom Vivienne Westwood za proleće / leto 2014. dominira pletena odeća toplih nijansi, koja savršeno pristaje na preplanulom telu. Među modelima ekstravagantne kreatorke koji su privukli posebnu pažnju javnosti su komadi koji u sebi sadrže reciklirana stakla od naočara izrezana u posebnim oblicima i motivima.


hot press

Svetski modni događaj u Crnoj Gori organizovala je agencija “Murano Montenegro” koja je za reviju angažovala jednu od najpoznatijih stilistkinja na modnoj sceni Klaudiju Behnke (sarađivala sa Tom Fordom, Albertom Fereti, Vivienne Westwood i drugima), modnu agenciju “Fox” iz Beograda i dvadeset devojaka iz Crne Gore.


hot press

Kineska kompanija Huawei Technologies, koja u Srbiji posluje od 2005. godine, usmerena je na razvoj inovativnih tehnologija u sektoru potrošačke tehnike, implementaciju lokalizovanih rešenja i dugoročni razvoj na našem tržištu.


hot press

Huawei je početkom maja u Parizu predstavio android telefon HUAWEI Ascend P7. Nadovezujući se na uspeh prethodnika- HUAWEI Ascend P6, novi pametni telefon odlikuju vrhunske karakteristike, ultra brzo povezivanje, značajno lakša navigacija i lepo izgrađen dizajn koji ga svrstava u premium klasu smart uređaja.