2020/01/28

Napravite najzabavnije selfije uz HUAWEI P smart Z i HUAWEI P smart Pro telefone

Huawei P smart serija osmišljena je i stvorena za mlađe korisnike. Za sve one koji od pametnog telefona očekuju više od uređaja za razgovor i razmenu poruka. Zbog toga, pametni telefoni iz Huawei P smart serije uvek su inovativnog dizajna, veoma dobrih karakteristika ali i pristupačne cene. Modeli HUAWEI P smart Z i njegov naslednik, HUAWEI P smart Pro osvojiće vas izgledom, a zatim i kamerom kojom možete kreirati nezaboravne selfije.

Napravite najzabavnije selfije uz Huawei P smart Z i P smart Pro telefone

Najzanimljivija karakteristika kod oba modela je upravo pop-up kamera. Odnosno, selfi kamera koja “iskače” iz kućišta telefona svaki put kada poželite da se fotografišete prednjom kamerom. HUAWEI P smart Pro, kao i HUAWEI P smart Z imaju prednju kameru od 16 MP, koja je na testovima pouzdanosti dala rezultate od 100.000 “iskakanja” bez ikakvih oštećenja. Takođe, oba telefona imaju senzor koji pri padu telefona detektuje da je kamera van kućišta i odmah je automatski uvlači nazad, kako bi se izbegla potencijalna oštećenja.

Kada je zadnja kamera u pitanju, HUAWEI P smart Z je opremljen kamerom od 16 MP dok HUAWEI P smart Pro poseduje trostruku AI kameru koju čine: glavna kamera od 48 MP, ultra širokougaona kamera od 8 MP i kamera za merenje dubine polja od 2 MP.

Pored odlične kamere, HUAWEI P smart Pro ima veoma inovativan i mladalački dizajn. Za početak, dolazi u jednoj od omiljenih Huawei boja–Breathing Crystal, koja je od svog pojavljivanja na P30 seriji osvojila srca korisnika. Takođe, čitač otiska prsta za otključavanje telefona smešten je sa strane, na samom tasteru za uključivanje, čime se postigla dodatna praktičnost pri otključavanju i samom korišćenju telefona.

HUAWEI P smart Z dostupan je u tri boje: Midnight Black, Sapphire Blue i Emerald Green. Njegov dizajn je nešto drugačiji, pa se na poleđini telefona nalazi razdelna linija koja čini ovaj telefon još zanimljivijim. Na "glatkom" delu pozadine nalazi se specijalna, svilenkasta tekstura koja pod svetlošću daje nežan odsjaj boje koju ste odabrali.

Ukoliko se odlučite za neki od ova dva telefona, možete se prepustiti i u potpunosti uživati u pravljenju selfija ili običnih fotografija, jer je pored odličnih kamera tu i velika memorija za čuvanje kako fotografija, tako i videa, muzike ali i svih drugih podataka. Dok HUAWEI P smart Z dolazi sa memorijom od 4 GB + 64 GB, memorija na HUAWEI P smart Pro telefonu je kapaciteta od 6 GB + 128 GB.

Doživite potpuno novo iskustvo fotografisanja selfija i najzabavnije trenutke pretvorite u nezaboravne uspomene uz pop-up kamere na HUAWEI P smart Pro i HUAWEI P smart Z telefonima.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Kontakt sa medijima:

Marija Matić, PR Account Director
New Moment New Ideas Company d.o.o
Makedonska 12, sprat I, 11000 Beograd
marija.matic@newmoment.com
tel: +381 63 581 037

Danijela Jovanović, Marketing Director
Huawei Technologies d. o. o
Omladinskih brigada 90D, Airport City
11070 Beograd, Srbija
d.jovanovic@huawei.com
tel: +381 64 855 22 13