2020/01/31

Kako se rešiti gradske buke uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Veliki grad privlači ljude svojom atraktivnošću. Više mogućnosti, veća dostupnost različitih vrsta usluga, kao i veća perspektiva za razvoj karijere. Međutim, život u gradu dolazi sa cenom: gust saobraćaj, kontinuirani život u pokretu, gužve i puno buke koja nas svakodnevno okružuje. U nekim trenucima, buka koja dolazi sa najrazličitijih strana, može uticati na naše raspoloženje i koncentraciju.

Najčešći izvor buke u velikim gradovima mogu biti: alarm na automobilima, buka sa gradilišta, kao i gužve u gradskom saobraćaju. Takođe, velike gužve i masovna okupljanja ljudi prouzrokuju buku od koje se ponekad čini da ne možemo pobeći. Kada se nađemo u nekoj od ovih situacija, poželimo da se potpuno isključimo, a kako bismo to učinili, najčešće posežemo za slušalicama. Ipak, ukoliko vam se učini da ni one nisu dovoljne da se isključite i uživate u omiljenim melodijama, znajte da je to zbog toga što ne poseduju opciju aktivnog poništavanja buke. Slušalice koje poseduju upravo ovu opciju su HUAWEI FreeBuds 3.

Nove bežične slušalice kompanije Huawei donose potpuno novo iskustvo slušanja muzike u situacijama kada smo okruženi gužvom i bukom. Od svog pojavljivanja na tržištu dostupne su u dve boje – beloj i crnoj, a već od 1. februara biće dostupne i u crvenoj boji.

Kako se rešiti gradske buke uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Aktivno poništavanje buke uz HUAWEI FreeBuds 3

Huawei je analizirao podatke o audio signalima u najrazličitijim scenarijima, zatim klasifikovao i kategorisao njihove karakteristike, kako bi unapredio algoritme i optimizovao ih u odnosu na najčešće situacije, kao što su buka u gradskom prevozu, kancelariji ili kafiću.

Kako bi pružio najbolje moguće iskustvo slušanja muzike, Huawei je razvio napredni audio digitalni procesor signala za Kirin A1 čipset. Ovaj čipset je lider u industriji, kada je reč o frekvenciji obrade zvuka brzinom do 356 MHZ. Njegov precizan 3A algoritam za smanjenje buke u realnom vremenu omogućava HUAWEI FreeBuds 3 da efikasno smanjuju buku iz okoline, a korisnicima da uživaju u jasnim i kvalitetnim audio sadržajima, čak i u bučnom okruženju.

Kako se rešiti gradske buke uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

HUAWEI FreeBuds 3 su prve Open-fit TWS slušalice koje podržavaju smanjenje buke pri pozivu i precizno poništavanje aktivne buke u realnom vremenu. Na osnovu simulacije ušnog kanala prilagođavaju se izlazna frekvencija i intenzitet signala za smanjenje šuma. Dvostrukim dodirom leve slušalice za uključivanje / isključivanje ANC (eng. Active Noise Cancelation) funkcije, i dalje možete uživati u kristalno čistom zvuku, u bilo kojem bučnom prostoru.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/
Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Kontakt sa medijima:

Marija Matić, PR Account Director
New Moment New Ideas Company d.o.o
Hilandarska 14, 11000 Beograd
marija.matic@newmoment.com
tel: +381 63 581 037

Danijela Jovanović, Marketing Director
Huawei Technologies d. o. o
Omladinskih brigada 90D, Airport City
11070 Beograd, Srbija
d.jovanovic@huawei.com
tel: +381 64 855 22 13