2020/03/20

HUAWEI omogućava uslugu “Od vrata do vrata”

Kompanija Huawei potrošače stavlja na prvo mesto, te je upravo zbog toga odlučila da im pruži što efikasniju uslugu. Huawei nudi besplatnu uslugu “Od vrata do vrata” za sve uređaje koji su pod garancijom.

Uređaje će ispred vaših vrata preuzimati kurir, koji će ih odneti u servisni centar. Nakon popravke, uređaj će se očistiti i dezinfikovati u skladu sa profesionalnim specifikacijama, kako bi se osiguralo da je svaki uređaj vraćen čist i sterilisan. Nakon vraćanja, korisnici će moći da preuzmu i koriste uređaj bez brige o virusu. Preuzimanje i vraćanje uređaja će biti potpuno besplatno.

Za ovu uslugu moći ćete da se prijavite na sledeće načine:

• U aplikaciji Huawei Support
• na zvaničnom sajtu Huawei Srbija https://consumer.huawei.com/rs/support/
• Putem telefona; Linija za pomoć Huawei Srbija: 0800 088880

Usluga “od vrata do vrata” je već aktivna i odnosi se na sve Huawei uređaje: pametne telefone, laptopove, tablete, pametne satove, rutere i modeme.

U međuvremenu, ukoliko se odlučite da lično posetite servisni centar, Huawei će besplatno dezinfikovati vaš uređaj. Najbliži Huawei servisni centar možete pronaći na linku: https://consumer.huawei.com/rs/support/service-center/.

*Napomena: Huawei zadržava pravo da ne pruži navedenu uslugu u predviđenom roku ili je ne pruži uopšte usled eventualnih ograničenja u kretanju uvedenih od strane Vlade Republike Srbije.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije, što je stavlja na drugo mesto u svetu po isporukama mobilnih telefona od 2018. godine. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/