HUAWEI MateBook X

huawei-matebook-x-kv huawei-matebook-x-kv
huawei-matebook-x huawei-matebook-x

Flagship Matebook 13 inča, manji od A4 formata

Flagship Matebook 13 inča, manji od A4 formata

13-inch screen. Thin and light. Powered with Intel i7 processor. U-type processor with fanless design. Dolby Atmos Sound System The Power To Move You two-in-one power button with fingerprint recognition sensor

huawei-matebook-x-video

POGLEDAJ VIDEO PROIZVODA

huawei-matebook-x-design

Dobre stvari dolaze u malim pakovanjima

Moćan, lep, prenosiv. HUAWEI MateBook X sa ekranom od 13 inča, 12,5 mm debljine i 1,05 kg težine donosi novitete u polju PC-ija. Integrišite svoj posao i život sofisticiranošču. Prenosiv da promeni svet odakle god želite.

13 inča Matebook

4,4 mm Bezel*

* Širina okvira je rastojanje između ivice područja prikaza ekrana i spoljne ivice kućišta. Ne uključuje širinu neaktivnog crnog prostora.

huawei-matebook-x-style

Istaknut stil & prenosivost

Ne vezujte sebe za vreme i mesto. Živi i radi lakše, sa više uživanja. Manji od A4 parčeta papira (formata). Novi stil slobode.
huawei-matebook-x-bezel huawei-matebook-x-bezel huawei-matebook-x-bezel

Živi na ivici

HUAWEI MateBook X 4,4 mm bezel - jedan od najužih na svetu - omogućava neverovatnih 88% odnos ekran - telO. Istaknut stil i prenosivost
huawei-matebook-x-bezel

Minimalistički šik

Ultra tanak, ultra lagan: 12,5 mm, 1,05 kg HUAWEI-ijevih Matebook X bočnih strana ukrašen sa CNC dijamantskom završnom tehnologijom, čine ga lepim za gledanje i nošenje.

Budi hrabar, budi šaren

HUAWEI MateBook X sa prefinjenim metalik kućištem dolazi u tri boje: svemirsko sivoj, zlatnoj roze i zlatnoj.
huawei-matebook-x-color huawei-matebook-x-color huawei-matebook-x-color huawei-matebook-x-color
huawei-matebook-x-performance

Budi moćan. Ostani kul.

HUAWEI MateBook X je mali ali veoma moćan, sa sedmom generacijom Intel® Core™ i7 procesora koja nikad ne pravi kompromise kada su u pitanju performanse za posao i zabavu. Avio inženjering omogućava HUAWEI MateBook X da ostane hladan - jer koristimo materijal koji se koristi i u aeroinženjering industriji, što samo znači da nema coolera za procesor, jer nema CPU pregrevanja. Nikada.

CPU

Memorija

Hard disk

huawei-matebook-x-performance
huawei-matebook-x-accessories

Moć da vas pomeri

HUAWEI MateBook X je pojačan sa 7-om generacijom Intel Core serije, U tip procesora bez ventilatora.

2K displej 2160 x 1440 rezoluzija

Dolby Atmos Zvučni Sistem

huawei-matebook-x-screen

Očigledno brilijantan

Displej na HUAWEI MateBook X poseduje 2160 x 1440 rezoluciju, 100% sRGB spektar boja, 350-nit osvetljenost i 1000:1 odnos kontrasta.
huawei-matebook-x-screen
huawei-matebook-x-screen

Dolby Atmos Zvučni Sistem

Uključite se u akciju sa audijom koji oduzima dah. Dolby Atmos® zvučni sistem čini da zvuk oživi, što pruža moćno i zabavno iskustvo.
huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system huawei-matebook-x-sound-system

Kontrola na dohvat ruke

Dva u jedan dugme za napajanje i senzor prepoznavanja otiska prsta na HUAWEI MateBook X vam pomažu da brzo i bezbedno radite u skladu sa vašim tempom života.
huawei-matebook-x-sensor huawei-matebook-x-sensor huawei-matebook-x-sensor

: