• Tablet i pametni telefon. U jednom uređaju.

  HUAWEI MediaPad 7 Vogue kombinuje performanse tableta sa svestranošću pametnog telefona u jednom uređaju. Idealno diskretan u veličini omogućava Vam da pozovete bilo koga i ipak komforno dovoljno veliki da uživate u iskustvu tableta. Iskusite slobodu da sve uradite na jednom uređaju.

  Tablet i pametni telefon. U jednom uređaju.
 • Jak kao metal. Lagan kao pero.

  The HUAWEI Media Pad 7 Vogue je ultra tanak i lagan. Sa težinom od samo 335 grama i samo 9,5 mm širine, komforno staje u Vašu ruku. Metalna površina napravljena of aluminijuma daje uglađeniju, rafiniraniju završnu obradu.

  Jak kao metal. Lagan kao pero.
 • Full HD Iskustvo.

  Sa 1080p Full-HD hardverom, HUAWEI MediaPad 7 Vogue Vam omogućava da uživate u dobroj i brzoj reprodukciji bez gubljenja ijednog frejma. Doživite bogat i izražajan HD video kvalitet na zgodno prenosivom uređaju.

  Full HD Iskustvo.
 • Izvršavanje pri neverovatnim brzinama.

  Uživajte u brzinama pretraživanja kao nikada ranije. Uz HUAWEI-jev Balong modem čipset, iskusite 3G pristup po neverovatno velikim brzinama. Sa procesorom sa četiri jezgra i 16-jezgarskim GPU, možete iskusiti superiorne performanse u jednom kompaktnom uređaju.

  Izvršavanje pri neverovatnim brzinama.
 • Baterije koja traje koliko dugo i Vi.

  HUAWEI MediaPad 7 Vogue Vam omogućava da vredno radite i da se duže igrate. Sa baterijom velikog kapaciteta i inteligentnim sistemom upravljanja potrošnjom energije, može da radi ceo dan sa jednim punjenjem.

  Baterije koja traje koliko dugo i Vi.