Din serviceexpert

HiCare erbjuder onlinesupport fri från krångel. HiCare kan på ett snabbt sätt, identifiera och lösa din problem.

Klicka här för att ladda ner HiCare-appen

Hitta säkerhetshot

Starta igång din nya telefon och använd våra officiella guider för att upptäcka alla fantastiska funktioner din nya telefon erbjuder.

Snabba lösningar Backup,
Återställning och Uppdatering
Kamera och Galleri
Mer
* Funktionen kan variera för olika telefonmodeller.

Hitta lösningen på problemet, när som helst, vart som helst

Slå på felsökningsfunktionen | tillgängligt för EMUI 8.0 och senare: Öppna Google Play Store, klicka på Meny > Mina appar & spel, välj Hicare > Uppdatera, eller klicka på Meny Inställningar och bocka för boxen bredvid "Aktivera automatisk uppdatering".

Felsökning

Identifiera och lös systemkrasch, problem med lagg eller andra fel automatiskt med en knapptryckning.

Återhämtning

Använd återhämtning för bibehålla telefonens bästa möjliga prestanda.

Tips

Få tips på hur du kan förlänga telefonens livslängd.

Smart notifikation för din telefons tillstånd

HiCare meddelar dig direkt om telefonen skulle upptäcka systemfel. En lösning på problemet kommer att dyka upp direkt i telefonen.

Batteriet töms
snabbt
Går ej att ringa
eller bli uppringd
Ingen
internetanslutning
Låg
mikrofonvolym
Ingen GPS Mer

Service center

Sök efter det närmaste eller mest rekommenderade servicecentret.

Aktivera underhållsläget

Känns det osäkert att lämna in din telefon med personlig data för reparation?
Aktivera underhållsläget för att kryptera din personliga data.

Mer funktioner att utforska

Lämna feedback för ett problem, användarmanual, plats för servicecenter, kontaktuppgifter till kundtjänst, och mer finns i HiCare.

Vart hittar jag HiCare-appen?

Metod 1

Öppna HiCare-appen från din telefon

HiCare-appen är förinstallerad och finns i din telefon.

Metod 2

Sök från Hiboard

Skriv in "HiCare" i sökfältet

Ladda ner HiCare-appen nu!

Klicka på knappen nedan för att starta nedladdningen.

Klicka här för att ladda ner HiCare-appen.