Steg-för-steg guide för att använda Phone Clone App

För att lösa problem som uppstår när man måste överföra data vid byte till en ny telefon, har Huawei släppt Phone Clone appen. Med denna app kan överföringen ske utan att använda någon mobildata. Appen ger användarna bättre upplevelse när de byter till en ny telefon. Så, hur fungerar Phone Clone appen ? Följande är en steg-för-steg guide för hur man använder den senaste versionen av Huaweis Phone Clone app.

Phone Clone

Phone Clone is V3.2.0.302

The Phone Clone app är en dataöverföring-programvara som tillhandahålls av Huawei. Den kan enkelt, snabbt överföra telefonens data till en ny telefon.

Ladda ner från:

Enkel processen i bara fyra steg.

01Installera Phone Clone på både gamla och nya telefonen.

02På telefon som kommer att ta emot data, välj "New phone". Den nya telefonen kommer automatiskt att ställa upp en ny trådlös hotspot och ger Wi-Fi-nätverk lösenord.

03På telefon som kommer att skicka data välj "Old phone", då kommer du att kunna söka efter den nya telefonen. Ange Wi-Fi-nätverk lösenord och anslut till den nya telefonen.

04Välj vilka typer av innehåll som du vill överföra och vänta på att överföringen är klar.

KONTAKTA OSS

• Online-chatt
  • Hitta serviceställe
  • Ring oss språk: Tel: