KAMPANJ

Kostnadsfri skärmreparation*

INOM 12 MÅNADER

NÄR DU KÖPER EN P30 PRO | P30 |P30 lite
Erbjudandet gäller fr.o.m 15 juli till 31 juli

#HuaweiCares

SE KRAV

Registrera HUAWEI CARES och tillhandahåll ett gratis skärmbyte hos Huawei Service Center* i ett år, oavsett om telefonen har råkat ut för tappskador, kollisionsskador eller tryckskador vid normalt användande. *Vänligen se listan för "Plats för servicecenter" längst ned på den här sidan.

Tappskada

Kollisionsskada

Tryckskada

ANSÖK I 4 STEG

Steg

Öppna HiCare-appen
i din telefon

Steg

Klicka på kampanjbannern

Steg

Rättigheterna
beviljas

Steg

Logga in med ditt Huawei ID

REGLER

1   Registreringen måste göras mellan 15 Juli 2019 till 31 Juli 2019.

2   Under kampanjperioden kan kunder som köpt telefonen och börjat använda den inom 7 dagar från inköpsdatumet teckna HUAWEI CARES.

3   Följande länder deltar i kampanjen:

Österrike

Bosnien och
Hercegovina

Kanada

Kroatien

Tjeckien

Danmark

Estland

Finland

Ungern

Lettland

Litauen

Norge

Polen

Rumänien

Serbien

Slovakien

Slovenien

Sverige

Turkiet

Ukraina

※ För att kunna slutföra registreringen, vänligen sök och uppdatera HiCare-appen till 9.1.2.XX eller senare i HUAWEI AppGallery för att delta i kampanjen.

VILLKOR

1   Enbart för kunder som köper P30 Pro / P30 / P30 lite, kampanjen gäller endast vid ett tillfälle/enhet.

2   Huawei ansvarar ej för oförutsägbara och oundvikliga skäl som tex force majeure.

KÖP EN HUAWEI P30, P30 PRO ELLER P30 LITE OCH FÅ 12 MÅNADERS GARANTI PÅ SKÄRMBYTE

Skanna QR
koden i HiCare och mottag rättigheterna

FAQ

• 1.  Vilka är fördelarna med HUAWEI CARES?

A:• 1 års HUAWEI CARES: Få ett kostnadsfritt skärmbyte, eller byte av trasigt bakstycke om din telefon råkar ut för en olycka inom 12 månader efter registrering av tjänsten.

• 2.  Hur tecknar jag HUAWEI CARES?

A:--a. Öppna HiCare-appen i telefonen och gå till sidan för registrering av HUAWEI CARES.
    --b. Klicka på sidan, systemet kommer påminna dig att uppdatera HiCare-appen.
    --c. Vänligen logga in i den uppdaterade HiCare-appen och klicka på knappen “Klicka här” för att få 1 års kostnadsfritt HUAWEI CARES.

• 3.  Hur använder jag HUAWEI CARES?

A:• Gå till ditt närmaste officiella auktoriserade service center. En lista för dessa finns i HiCare-appen och på Huawei’s hemsida.
    • Beställ D2D service via HiCare-appen “Skicka in för reparation”
    • Du kan också ringa Huawei’s kundtjänst om du behöver information om närmaste servicecenter.

• 4.  Om jag har nyttjat HUAWEI CARES, har min telefon fortfarande garantin kvar?

A: HUAWEI CARES påverkar ej garantin.

• 5.  Om min skärm går sönder och HUAWEI CARES är giltigt men telefonen har också andra fel, hur kommer då Huawei’s auktoriserade servicecenter hantera ärendet?

A: Om det andra felet tacks av garantin, så repareras det kostnadsfritt och HUAWEI CARES nyttjas för att laga skärmen inom 12 månader efter aktivering av tjänsten.
    Om det andra felet ej täcks av garantin, betalar själv för reparationen av det andra felet och skärmbytet täcks av HUAWEI CARES.

• 6.  Hur hanterar Huawei telefoner som har en trasig skärm och bakstycke samtidigt?

A: Om skärmen och bakstycket på en enhet har gått sönder i händelse av en olycka samtidigt, och HUAWEI CARES är giligt, så täcker tjänsten bade byte för skärm och bakstycke kostnadsfritt.

INFORMATION

För mer information, vänligen kontakta oss via:

Kundtjänst: +46 8 512 555 55