HUAWEI CARES
Vi bekostar upp till
50%
av ett skärmbyte
från 15 augusti till 14 september
| #HuaweiCares

Kan du hitta ett bättre erbjudande än detta?
Till och med 14 september kan du få upp
till 50% rabatt vid ett skärmbyte.
Inga dolda avgifter.
Upp till 50% rabatt, arbetskostnaden är inkluderad.
Skydda din personliga data med hjälp av underhållsläget i HiCare-appen.
Tack vare det kan du vara helt säker på att ingen kan få tillgång till din data.
Som grädde på moset!
Vi vill säkerställa att din telefon med den nya skärmen håller så länge som möjligt, därför byter vi även ut batteriet i samband med skärmbytet.*
*Detta kan variera för olika modeller. Vill du ha mer information om detta, vänligen fråga personalen hos det servicecenter du använder dig utav.
Vi försöker alltid att tänka ett steg längre, därför ser våra tekniker till att noga rengöra din telefon efter utförd reparation.
Snabbare än någonsin.
Efter utförd reparation utför våra tekniker en systemoptimering av din telefon för att säkerställa att telefonen arbetar snabbt och effektivt.
Ta reda på hur mycket rabatt du kan få när du byter din trasiga skärm.Vänligen välj din modell.

Mate 20 lite
-40%
Mate 20 pro
-40%
P20 lite
-40%
P20
-50%
P20 Pro
-50%
Mate 10 lite
-50%
Mate 10 Pro
-40%
P10 lite
-50%
P10
-40%
P10 Plus
-50%
Y6 2018
-50%
Y5 2018
-50%
*Priser och rabatter som visas på vår officiella hemsida är endast en uppskattning. Vänligen ta reda på slutpriset hos ditt lokala servicecenter.
Hitta till ditt närmaste Huawei-auktoriserade servicecenter

och få upp till 50% rabatt på ett skärmbyte.

Mobylife Malmö

Södra Förstadsgatan 6 +46 771 865 000 | Google Maps

Mobylife Ljungby

Viaduktgatan 8 +46 771 865 000 | Google Maps
Mer
Finns det inget auktoriserat servicecenter i närheten?
Ring oss och få hjälp att skicka din enhet med posten.Vi bjuder på fraktkostnaden.
08 - 512 555 55
Villkor
1.
Det rabatterade priset gäller enbart för slutkunder som gör ett skärmbyte på utvalda modeller från listan ovan, inom perioden 15/8/2019 till 14/9/2019.
2.
Rabatten kan enbart erhållas en gång per telefon.
3.
Varje kund kan enbart nyttja rabatten för skärmbyte på upp till tre telefoner.
4.
Den här kampanjen avser antingen reparation med postförsändelse eller vid ett besök hos en av våra auktoriserade servicecenter. Klicka här för mer information.
5.
Huawei ansvarar ej för oförutsedda eller oavsiktliga händelser så som force majeure m.m.
Frågor & Svar
Läs in QR koden och öppna
HiCare appen för mer information
Information
För mer information,
kontakta oss via