HUAWEI P10 lite

HUAWEI-P10 lite-mainKVmobi

HUAWEI-P10 lite-kv-pdpTitle HUAWEI P10 lite

STIJL GEKOPPELD AAN PRESTATIES

STIJL GEKOPPELD AAN PRESTATIES

We stellen je graag de HUAWEI P10 lite voor

HUAWEI-P10 lite-designSectionBgmobi

ADEMBENEMEND DESIGN

De natuurlijke schoonheid van water vormde de inspiratiebron voor het afgeronde 2.5 D glas aan beide zijden, het uiterst precies geslepen metalen frame en het uitgepuurde design. Dat alles maakt dat de HUAWEI P10 lite tegelijk goed in de hand ligt en een lust voor het oog is. Beschikbaar in sapphire blue, midnight black, pearl white en platinum gold.

Afgerond 2.5D glas aan beide zijden

Metalen frame

colorfulUpbgMobi

VEDERLICHTE SCHOONHEID

Het afgeronde 2.5 D glas aan beide zijden voelt aangenaam aan, is mooi om naar te kijken, en dankzij een hardheid van wel 7H is het even sterk als kwarts om krassen en beschadigingen te voorkomen. De sapphire blueversie van de HUAWEI P10 lite is geïnspireerd op water, en een glanzende folie van 0,1mm onder het achterste glas lijkt wel de rimpeling van het water weer te geven, die bij andere belichting telkens anders is.
colorfulBottombgMobi

SOLIDE, MET STRUCTUURLAK

De aluminium- en magnesiumbehuizing van de HUAWEI P10 lite ondergaat een CNC-bewerking voor een sterker, mooier en duurzamer frame. Anodische oxidatie zorgt voor glans en voorkomt krassen. En met keramisch zandstralen wordt de HUAWEI P10 lite afgewerkt met een structuurlak en gave randen. Zo ziet het toestel er niet alleen stijlvol uit, maar ligt het ook fijn in de hand.
cncprocessBgMobi

EEN KLEURRIJKE WERELD

Het rijke RGB-kleurenspectrum van het 5,2 inch FHD-display van de HUAWEI P10 lite zorgt voor 21 procent meer kleur en details, zodat je de wereld rondom je tot in het kleinste detail kan vastleggen. Het scherm is niet alleen beter van kwaliteit, het is ook 20 procent dunner. En met de eye comfort modus worden je ogen 's avonds minder belast.
colorfulUpbgMobi
HUAWEI-P10 lite-colorImgHolder HUAWEI-P10 lite-bomb HUAWEI-P10 lite-5point2ModelMobi
HUAWEI-P10 lite-fastSectionBgmobi

OPGELADEN IN 10 MINUTEN, WEL 2 UUR VIDEO

De nieuwe 3000 mAh (TYP) batterij van HUAWEI P10 lite laadt sneller op en houdt het langer vol. Na 10 minuten opladen kan je genieten van wel 2 uur video - eindeloos plezier dus. Het veiligheidsontwerp met 5 niveaus en de technologie voor snel opladen werden gecertificeerd door 11 organisaties wereldwijd. Zo ben je gesterkt om te doen wat jij wilt, zo snel als je wilt.

Snel opladen

Veiliger

Langdurige batterij

SNEL OPLADEN. ZONDER ZORGEN.

De 3000 mAh (TYP) batterij van de HUAWEI P10 lite betekent een revolutie voor smartphonebatterijen: na 10 minuten opladen kan je wel 2 uur lang video's bekijken*, na 30 minuten opladen staat het batterijniveau opnieuw op 43%, en na 97 minuten is de batterij volledig opgeladen. En dat in alle veiligheid, met een ingebouwde stroombegrenzing van 5 niveaus.
*Gebaseerd op de resultaten van HUAWEI-laboratoriumtesten. De batterijduur hangt af van het werkelijke gebruik.
longBatteryLifeBgMobi

GROTERE KRACHT, GAAT LANGER MEE

Een intelligente batterij is niet langer een droom. Smart Power-Saving 5.0 verbetert de batterijduur, vermindert het stroomverbruik en optimaliseert appgebruik voor meer tijd tussen twee oplaadbeurten. Een langere batterijduur die jouw leven en je favoriete apps probleemloos aankan.
HUAWEI-P10 lite-screenSectionBgMobi

Meesterlijk multitasken

De Kirin 658 processor van HUAWEI vermindert het energieverbruik en verbetert de prestaties van je toestel, en zorgt ervoor dat je je als gebruiker betrokken voelt. De hoogtechnologische EMUI gebruikersinterface is niet alleen sneller, het ziet er ook mooi uit en is eenvoudig in gebruik. En met de vingerafdrukkensensor is de HUAWEI P10 lite in 0,3 seconden klaar om jouw tempo te volgen.

Kirin 658

EMUI 5.1 UX

Vingerafdrukkensensor

KIRIN 658 PROCESSOR

De 8-core Kiring 658 processor - een exclusiviteit van de HUAWEI P10 lite - heeft een kloksnelheid van 2,63 GHz en draait harder en sneller met minder druk op de batterij. De i5 coprocessor van HUAWEI dringt het stroomverbruik verder terug en verlengt de batterijduur, zodat jij meer tijd hebt voor de leuke dingen in het leven.
HUAWEI-P10 lite-stayfastBgMobi

SCHOONHEID. KRACHT. SNEILHEID.

Dankzij een exclusieve samenwerking met Google is het HUAWEI-besturingssysteem van de HUAWEI P10 lite onberispelijk eenvoudig en past het beter bij jouw leven. De meest gangbare functies kan je nu activeren in slechts 3 stappen. Machine learning maakt vermogen vrij voor een verbeterde snelheid en connectiviteit. Een ware revolutie voor de prestaties van de HUAWEI P10 lite in het algemeen.
HUAWEI-P10 lite-uiBg HUAWEI-P10 lite-uiBgMobi

METEEN TOEGANG

De nieuwe vingerafdrukkensensor van de HUAWEI P10 lite is een van de snelste en meest geavanceerde op om het even welk HUAWEI-toestel ooit: 0,3 seconden. Aanraken, opstarten, ontdekken. Laat je leven echt beginnen.
HUAWEI-P10 lite-finger HUAWEI-P10 lite-fingerMobi
HUAWEI-P10 lite-section4BgMobi

HET ECHTE WERK

De Knuckle Sense technologie die HUAWEI zelf ontwikkeld heeft is nu voor de eerste keer terug te vinden in een lite-reeks. Maak shortcuts voor screenshots en schermopnames door te tikken en te tekenen op het scherm. Video's en clips delen was nog nooit zo makkelijk.

Knuckle Sense Technologie

TIKKEN. TEKENEN. DELEN.

Teken een S voor een "lang screenshot" om een volledig artikel en langwerpige foto's vast te leggen. Delen op sociale media: sneller en makkelijker dan ooit.

TWEE KEER TIKKEN: QUICK CAPTURE

Maak de snelste screenshots en schermopnames van je leven. Twee keer tikken met één vinger: screenshot. Twee keer tikken met twee vingers: schermopname. Deel wat je leuk vindt.
HUAWEI-P10 lite-recodingModel HUAWEI-P10 lite-recodingModelMobi HUAWEI-P10 lite-recodingKnockle HUAWEI-P10 lite-recodingbgMobi
HUAWEI-P10 lite-section5BgMobi

MIS NOOIT NOG EEN BELANGRIJK MOMENT

De nieuwe portretmodus van de 8MP camera vooraan met gezichtsherkenningstechnologie maakt volledig automatisch prachtige foto's met een natuurlijk bokeh-effect, mooi en makkelijk tegelijk. De krachtige 12MP camera achteraan en een grotere 1,25μm pixelsensor brengen de camera van de HUAWEI P10 lite op professioneel niveau.

Portretmodus

Weinig licht

Fast Focus

8MPSelfieBgMobi

SELFIE SUPERSTAR

Eén keer tikken en je hebt een fantastische selfie. De portretmodus van de HUAWEI P10 lite op de 8MP camera vooraan maakt gebruik van gezichtstechnologie om stijlvolle selfies met een natuurlijk bokeh-effect te nemen. Professionele portretten zijn scherper, helderder en altijd mooier.
HUAWEI-P10 lite-8MPSelfieBgPad
HUAWEI-P10 lite-lowlightBgMobi HUAWEI-P10 lite-lowlightBgPad

SCHITTEREND BIJ WEINIG LICHT.

De 12MP camera achteraan met 1,25 µm pixelsensor vangt 20 procent meer licht voor betere foto's bij slechte lichtomstandigheden. Foto's die je neemt bij het schemeren of 's avonds zijn helderder, scherper en bevatten minder ruis. Zo heb je de vrijheid om overal superfoto's te nemen.
HUAWEI-P10 lite-grayHold
HUAWEI-P10 lite-fastfocusBgMobi

FAST FOCUS

De camera van de HUAWEI P10 lite opent, focust en legt beelden vast op een snellere manier dan heel wat concurrerende smartphones, en is uitgerust met zowel de PDAF als de CAF-autofocusmodus. Om nooit nog een fotomoment te missen.

HUAWEI P10 lite BESCHIKBAAR BIJ