HUAWEI-älypuhelinten tuki

Aloita matkasi HUAWEI-puhelimen kanssa

Siirrä tietoja uuteen laitteeseen

Mietitkö, miten uuteen laitteeseen vaihdetaan? HUAWEI Phone Clone tekee supernopeasta siirrosta totta helposti ja turvallisesti.

Lue lisää
Hallitse HUAWEI ID:täsi

Käytä HUAWEI ID:täsi porttina lukuisille Huawei Mobile Services -palveluille. Tutustu muutamiin vinkkeihin sen hallitsemiseksi.

Lue lisää
Löydä vihjeet, joita etsit

Yötila on hyödyllinen yöllä tai heikossa valaistuksessa, ja se auttaa sinua ottamaan värikkäitä kuvia ja tekemään kuvista kevyempiä ja selkeämpiä.

Käytä Huawei Sharea tiedostojen siirtämiseen useiden laitteiden välillä muutamassa sekunnissa mobiilidataa käyttämättä.

Haluatko jakaa sen, mitä näytölläsi tapahtuu? Ota nopeita näyttökuvia yksinkertaisilla eleillä tai pikakuvakkeilla.

Lisää kysymyksiä
Hyödyllisiä latauksia sinulle
HiSuite

HiSuite

Haluatko hallita HUAWEI-puhelinta työpöydältäsi? Katso, miten se tehdään HiSuiten avulla.

Haluatko hallita HUAWEI-puhelinta työpöydältäsi? Katso, miten se tehdään HiSuiten avulla.

Aplicación Soporte

Tuki-sovellus

Tämä hyödyllinen sovellus tarjoaa tilanteisiin perustuvia ratkaisuja ja auttaa sinua ratkaisemaan yleiset puhelinongelmat yhdestä paikasta.

Tämä hyödyllinen sovellus tarjoaa tilanteisiin perustuvia ratkaisuja ja auttaa sinua ratkaisemaan yleiset puhelinongelmat yhdestä paikasta.

Manual de utilizare

Käyttöopas

Onko sinulla vielä kysyttävää Älypuhelimet-kuulokkeista? Löydät vastauksia täältä.

Onko sinulla vielä kysyttävää Älypuhelimet-kuulokkeista? Löydät vastauksia täältä.

Hyödyllisiä latauksia sinulle