Musikafspilningen stopper ikke midlertidigt, når øretelefonerne tages af, og musikafspilningen fortsætter ikke, når øretelefonerne tages på igen

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 4E,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeBuds Studio,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Musikafspilningen stopper ikke midlertidigt, når øretelefonerne tages af, og musikafspilningen fortsætter ikke, når øretelefonerne tages på igen

Udfør følgende for at fejlfinde problemet, hvis musikafspilning ikke stoppes midlertidigt, opkaldet ikke skifter til telefonen automatisk, når øretelefonerne tages af, eller musikafspilning ikke fortsætter, når øretelefonerne tages på igen:

Opdater dine øretelefoner til den seneste version

Opdater øretelefonerne til den seneste version ved at trykke på Firmwareopdatering i appen AI Life eller fra Bluetooth-indstillingerne på en telefon, der kører med EMUI/HarmonyOS.

Rengør den infrarøde sensor

Brug en ren vatpind eller klud til regelmæssigt at rengøre sensorområdet.

1. Når du har taget øretelefonerne af, må du ikke anbringe dem på hovedet på bordet med den infrarøde sensor vendende mod skrivebordet. Ellers kan øretelefonerne fejlagtigt fortolke, at de stadig bæres.
  2. Når FreeBuds Studio-headsettet er fugtigt, har sved på, eller der er trængt vand ind, skal det anbringes vandret et tørt og veludluftet sted i mere end 48 timer med øretelefonerne vendende opad.

Aktiver Smart registrering af hovedtelefoner

Slut dine øretelefoner til en telefon/tablet, der kører med EMUI 10.0/HarmonyOS 2.0 eller nyere. Gå til Indstillinger > Bluetooth, tryk på ud for navnet på øretelefonerne, og aktiver derefter Smart registrering af hovedtelefoner.

Tag dine øretelefoner på igen, senest 3 minutter efter at du har taget dem af. Du kan også fortsætte musikafspilningen på din telefon/tablet.

Deaktiver Strømsparetilstand

Musikappen er muligvis ryddet fra baggrunden, da du tog dine øretelefoner af (dette sker især, når Strømsparetilstand er aktiveret på din telefon/tablet).

Opdater og konfigurer medieafspilleren

Visse medieafspillere svarer muligvis ikke. I dette tilfælde skal du opdatere til den nyeste version og kontrollere, om Styr afspilning med Bluetooth-enheder er aktiveret, eller du kan kontakte appudbyderen.

Med HUAWEI Musik som eksempel: Tryk på ikonet med fire prikker for indstillinger i øverste højre hjørne af appen, og aktiver Styr afspilning med Bluetooth-enheder.

Gendan dine øretelefoner til deres fabriksindstillinger

Tryk og hold på funktionsknappen i mindst 10 sekunder, indtil indikatoren blinker, for at gendanne øretelefonerne til deres fabriksindstillinger. Opret derefter parring med telefonen igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du tage dine øretelefoner og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.