Hvordan registrerer jeg et HUAWEI-id?

zoom in pic
Hvordan registrerer jeg et HUAWEI-id?
  • Gå til Indstillinger > Log ind med HUAWEI-id > Registrér på din telefon, og følg skærminstruktionerne for at registrere et HUAWEI-id
  • Indtast det telefonnummer, der er knyttet til dit HUAWEI-id, og den bekræftelseskode, som blev sendt med en SMS. Når bekræftelsen er gennemført, skal du indtaste en adgangskode for at fuldføre registreringen.
  • Du kan også indtaste den e-mailadresse, der er knyttet til dit HUAWEI-id.