(Anmodning om kontoskift) Hvordan fjerner jeg tilknytningen eller skifter HUAWEI-id, hvis mit tilknyttede telefonnummer eller e-mailadresse ikke længere er i brug?

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
(Anmodning om kontoskift) Hvordan fjerner jeg tilknytningen eller skifter HUAWEI-id, hvis mit tilknyttede telefonnummer eller e-mailadresse ikke længere er i brug?

Hvis det tilknyttede telefonnummer eller e-mailadresse ikke længere er i brug, skal du indsende en anmodning om kontoskift for at tilknytte et nyt telefonnummer eller en ny e-mailadresse.

Bemærk: Succesraten for anmodningen vil være højere, hvis du indsender anmodningen fra din ofte anvendte enhed.

Sådan indsender du en anmodning på din telefon:

Hvis dit HUAWEI-id er logget på

Gå til Indstillinger > HUAWEI-id > Konto og sikkerhed > Telefon > Rediger, og udfyld oplysningerne i henhold til skærminstruktionerne.

Hvis dit HUAWEI-id ikke er logget på

Gå til Indstillinger > Log ind med HUAWEI-id > Rapportér problemer, klik derefter på Skift telefonnummer eller e-mailadresse > Start, og udfyld derefter oplysningerne i henhold til skærminstruktionerne.