Kan jeg fortsætte med at bruge mine købte temaer, typografier og baggrunde på en ny telefon?

Anvendelige produkter: Smartphone
Anvendelige produkter:
Kan jeg fortsætte med at bruge mine købte temaer, typografier og baggrunde på en ny telefon?

Temaer, typografier og baggrunde, som du har købt, er tilknyttet dit HUAWEI-id. Det betyder, at du kan fortsætte med at bruge dem på enhver telefon, der er logget på med dit HUAWEI-id.

Hvis du bruger en telefon, der er logget på med et andet HUAWEI-id, vil de temaer, typografier og baggrunde, som du har købt, ikke være tilgængelige. Du skal købe dem igen for at kunne bruge dem.