Hvordan ændrer eller nulstiller jeg kodeordet til funktionen Evaluer begrænsninger i HUAWEIAppGallery?

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Hvordan ændrer eller nulstiller jeg kodeordet til funktionen Evaluer begrænsninger i HUAWEIAppGallery?
  1. Hvis du har valgt, at det er dit barn, der skal bruge enheden i Digital balance:

Skift adgangskode: Gå til Indstil. > Digital balance > Sikkerhedsindstillinger > Skift pinkode > Glemt pinkoden?, og brug dit sikkerhedsspørgsmål eller det tilknyttede HUAWEI-id til at ændre adgangskoden.

Deaktiver bekræftelse af adgangskode: Gå til Indstil. > Digital balance > Deaktiver Digital balance (du vil blive bedt om at indtaste den sekscifrede pinkode, du har indstillet). 1

2. Hvis din enhed ikke understøtter Digital balance, eller du har valgt dig selv som den, der skal bruge enheden:

Skift adgangskode: Ikke understøttet. Brug den følgende metode til at deaktivere funktionen Evaluer begrænsninger og aktivere den igen.

Deaktiver bekræftelse af adgangskode: Søg efter og tilgå HUAWEIAppGallery i Indstil., ryd dens data og aktiver så funktionen Adgangsrestriktioner og indstil adgangskoden igen. Det gør du ved at gå til:

Indstil. > Apps/Apps & meddelelser > Programmer > AppGallery > Lager > Ryd cache/Ryd data

Sletning af data for HUAWEIAppGallery vil ikke påvirke andre data på din telefon og vil udelukkende gendanne HUAWEIAppGallery til dens tilstand umiddelbart efter dens første installation.