Bluetooth-brug og rækkevidde for genoprettelse af forbindelse til øretelefoner i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeBuds Studio,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HUAWEI WATCH Buds
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Bluetooth-brug og rækkevidde for genoprettelse af forbindelse til øretelefoner i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien

Se Parring af HUAWEI FreeBuds og FreeLace Bluetooth-øretelefoner for at parre og oprette forbindelse til dine øretelefoner fra din telefon eller tablet.

HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-øretelefonerne kan bruges til afspilning af musik og til taleopkald på en afstand af op til 10 m i et åbent område uden forstyrrelser.

Når Bluetooth-rækkevidden overskrides, kan følgende ske: Lyden fra øretelefonerne stopper, der kommer ingen lyd fra øretelefonerne, eller øretelefonerne afbryder automatisk forbindelsen. Øretelefonerne genopretter automatisk forbindelsen til din telefon eller tablet, hvis øretelefonerne igen kommer inden for en afstand af 10 m fra telefonen eller tabletten inden for den krævede tid. Deaktiver og genaktiver Bluetooth på din telefon eller tablet, hvis øretelefonerne ikke automatisk genopretter forbindelsen. Se Parring af HUAWEI FreeBuds og FreeLace Bluetooth-øretelefoner for flere oplysninger.

Tabel 1. Tidskrav til genoprettelse af forbindelse

Produktmodel

Tidsgrænse

Regler for genoprettelse af forbindelse

FreeBuds Pro 2

≤ 3 minutter

Øretelefonerne genopretter automatisk forbindelsen til den sidst tilsluttede telefon/tablet.

FreeBuds Lipstick

FreeBuds 4

FreeBuds Pro

FreeBuds 3

FreeBuds Studio

≤ 5 minutter

Øretelefonerne genopretter automatisk forbindelsen til den sidst tilsluttede telefon/tablet.

> 5 minutter

Tag øretelefonerne på, tryk to gange på øretelefonerne for at vække dem, læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og tag dem derefter ud igen, eller tryk på enhedsnavnet i parringslisten på Bluetooth-skærmen på din telefon eller tablet for at genoprette forbindelsen.

FreeBuds 4i

FreeBuds 3i

FreeBuds 2

FreeBuds

FreeLace

FreeLace Pro

FreeBuds SE

≤ 10 minutter

Øretelefonerne genopretter automatisk forbindelsen til den sidst tilsluttede telefon/tablet.

10-30 minutter

• TWS-øretelefoner: Tryk på øretelefonernes Bluetooth-navn på din telefon/tablet for at genoprette forbindelsen.
  • Halsbåndsøretelefoner: Tryk og hold på funktionsknappen i 2 sekunder for at genoprette forbindelsen til din telefon/tablet.

> 30 minutter

• TWS-øretelefoner: Øretelefonerne går i dvaletilstand. Tag øretelefonerne på igen for at genoprette forbindelsen til din telefon/tablet, eller tryk to gange på en øretelefon for at vække dem. Du kan også lægge dem i opladningsetuiet og derefter lukke og åbne etuiet for at genoprette forbindelsen.
  • Halsbåndsøretelefoner: Øretelefonerne slukkes automatisk. Tænd dem, og adskil dem for at tilslutte telefonen.

Telefonskærmen tændes ikke som standard, når øretelefonerne genopretter forbindelsen med telefonen. Hvis telefonskærmen tændes, når etuiet til øretelefonerne åbnes, eller øretelefonerne tændes og genopretter forbindelse til telefonen i EMUI 10.0 og tidligere versioner af EMUI 10.1, skal du gendanne øretelefonerne til fabriksindstillingerne og udføre pardannelse med din telefon igen.