Nulstil øretelefonerne i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien, eller gendan dem til fabriksindstillingerne

Anvendelige produkter: HUAWEI FreeBuds 5i,Honor FlyPods Lite,HUAWEI FreeBuds Pro 3,HUAWEI FreeBuds 3i,HUAWEI FreeBuds 4i,HUAWEI FreeBuds Pro 2,HUAWEI FreeBuds SE 2,HUAWEI FreeBuds,HUAWEI FreeBuds SE,HUAWEI FreeBuds 5,HUAWEI FreeLace Pro 2,HUAWEI FreeBuds 3 Wired Charging Case,HUAWEI FreeBuds 3,HUAWEI FreeBuds 4,HUAWEI FreeBuds Pro,HUAWEI FreeLace Pro,HUAWEI FreeLace Lite,HUAWEI FreeBuds Studio,HUAWEI FreeClip,HUAWEI FreeLace,HUAWEI FreeBuds Lipstick,HUAWEI FreeBuds Lite,HONOR Sport PRO
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Nulstil øretelefonerne i HUAWEI FreeBuds- og FreeLace-serien, eller gendan dem til fabriksindstillingerne

Gør følgende for at nulstille Huawei Bluetooth-øretelefonerne. Øretelefonerne aktiverer automatisk tilstanden for parring, når de er nulstillet. Du kan søge efter det tilhørende Bluetooth-navn på din telefon eller tablet og parre øretelefonerne igen med din telefon eller tablet. (Se Parring af HUAWEI FreeBuds- og FreeLace Bluetooth-øretelefoner for at få flere oplysninger).

Oplysningerne om parring ryddes, når du gendanner fabriksindstillingerne for øretelefonerne, og alle indstillinger på øretelefonerne gendannes. Øretelefonerne aktiverer igen parringstilstanden i dette tilfælde. Efter gendannelsen skal du slutte øretelefonerne til din telefon for at konfigurere dem på ny.

Produktkategori

Metode

FreeBuds-serien (TWS-øretelefoner)

Læg øretelefonerne i opladningsetuiet, og lad etuiet stå åbent. Tryk og hold på funktionsknappen i mere end 10 sekunder, indtil indikatoren for status blinker rødt, for at gendanne øretelefonerne til deres fabriksindstillinger. Par derefter øretelefonerne og telefonen igen.

FreeLace-serien (halsbåndsøretelefoner)

Tryk og hold på tænd/sluk-knappen i mere end 10 sekunder, indtil indikatoren for status blinker rødt og derefter hvidt, for at gendanne øretelefonerne til deres fabriksindstillinger. Par derefter øretelefonerne og telefonen igen.

På xSport Pro-øretelefonerne, som ikke har en tænd/sluk-knap, skal du trykke og holde på funktionsknappen i mere end 10 sekunder.

FreeBuds Studio (hovedtelefoner)

Når hovedtelefonerne er tændt, skal du trykke og holde på Bluetooth-knappen i mere end 10 sekunder, indtil indikatoren for status blinker rødt og derefter hvidt, for at gendanne hovedtelefonerne til deres fabriksindstillinger. Par derefter øretelefonerne og telefonen igen.

Huawei Sport Bluetooth-hovedtelefoner

Huawei Sport Bluetooth-hovedtelefoner

Tryk og hold på tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen samtidig i mindst 4 sekunder for at gendanne hovedtelefonerne til deres fabriksindstillinger.