About Us

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
Better Together
WIE IS HUAWEI

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infrastructuur voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) en slimme apparaten. Met geïntegreerde oplossingen in vier sleuteldomeinen – telecomnetwerken, IT, slimme apparaten en cloud-diensten – streven we ernaar om digitale oplossingen naar elke persoon, woning en organisatie te brengen voor een volledig verbonden, intelligente wereld.

image image
Over Huawei Consumer Business Group

Als een van de drie bedrijfsgroepen van Huawei, is Huawei Consumer BG de wereldwijde marktleider van het AI-model. Het omvat smartphones, pc's en tablets, draagbare technologieën, mobiele breedbandapparatuur, gezinsapparatuur en de cloudservice voor apparaten. Huawei Consumer BG is een toegewijde leverancier van de nieuwste technologieën voor consumenten en schenkt overal ter wereld aan steeds meer mensen vreugde met zijn technologische vooruitgang. Stap met ons mee en maak je dromen waar.

image image
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan