Mobile Services

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI ID HUAWEI ID
HUAWEI ID
De sleutel tot uw mobiele leven
HUAWEI ID staat in het middelpunt van alles en kan gemakkelijk gekoppeld worden aan al onze toepassingen, zodat gebruikers met slechts één tik toegang hebben tot alles.
HUAWEI Mobile Cloud HUAWEI Mobile Cloud
HUAWEI Mobile Cloud icon
HUAWEI Mobile Cloud
Hier huizen jouw herinneringen
Sla uw foto's, video's, contacten, notities en andere belangrijke informatie veilig op. Met HUAWEI Mobile Cloud kan je een back-up van je gegevens maken op een veilige cloud, zodat je geen gegevens verliest in het geval dat je je telefoon kwijt raakt en je jouw gegevens op elk moment en overal gemakkelijk naar een nieuw apparaat kunt overbrengen.
HUAWEI AppGallery HUAWEI AppGallery
HUAWEI AppGallery icon
HUAWEI AppGallery
Jouw ontdekkingscentrum
AppGallery is HUAWEI's officiële distributieplatform voor apps. Je kunt AppGallery gebruiken op jouw HUAWEI mobiele apparaat om mobiele apps te zoeken, downloaden, beheren en delen. AppGallery gebruikers kunnen genieten van exclusieve inhoud en gratis welkomstgeschenken, speciale in-game evenementen, wedstrijden, prijsvragen, prijstrekkingen en beloningen.
HUAWEI Themes HUAWEI Themes
HUAWEI Themes icon
HUAWEI Themes
Kunst in je zak
Met HUAWEI Themes beschik je altijd over een prachtige kunst- en designgalerij in je zak. Pas je telefoon aan je stemming aan, altijd en overal.
HUAWEI Browser HUAWEI Browser
HUAWEI Browser icon
HUAWEI Browser
Je verbindingen opnieuw vormgeven
Huawei Browser is bestemd voor het browsen op het internet aan hoge snelheid, gemakkelijk zoeken en uitgebreide privacybescherming voor telefoon- en tabletgebruikers. Tegelijkertijd houdt de Newsfeed je op de hoogte.
HUAWEI Assistant HUAWEI Assistant
HUAWEI Assistant icon
HUAWEI Assistant
Jouw persoonlijke assistent, in slechts een veeg met de vinger
Met de Today-pagina van Assistant tilt Huawei intelligente prestaties naar een hoger niveau voor gebruikers door hen te helpen diensten en informatie te vinden waar en wanneer dat nodig is.
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan