Inleiding tot de Toegangsbeperkingen-functie in HUAWEIAppGallery

Toepasselijke producten: Smartphone
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Inleiding tot de Toegangsbeperkingen-functie in HUAWEIAppGallery

Om minderjarigen te beschermen, heeft HUAWEIAppGallery de Toegangsbeperkingen-functie geïntroduceerd, zodat app-ontwikkelaars een classificatie voor hun apps kunnen verstrekken op basis van leeftijdsgeschiktheid. U kunt een leeftijdsclassificatielimiet instellen in Ik > Instellingen > Toegangsbeperkingen. Alleen apps met een classificatie gelijk aan of lager dan de limiet kunnen worden gedownload en geïnstalleerd.

De leeftijdsclassificatielimiet instellen in overeenstemming met de volgende twee situaties:

  • Uw telefoon ondersteunt Digitale balans.

    U kunt het Digitale balans-scherm openen in Inst. of in AppGallery > Ik > Instellingen > Toegangsbeperkingen. Als u Mijn kind voor Digitale balans selecteert, wordt u gevraagd een 6-cijferige PIN en een beveiligingsvraag in te stellen. Ga daarna naar Toegangsbeperkingen > App-installaties om app-downloadbeperkingen voor HUAWEI AppGallery in te stellen door Alle app-installaties beperken, Alleen geschikte apps toestaan (u dient een leeftijdsclassificatielimiet in te stellen voor deze optie) of Alle app-installaties toestaan te selecteren. Nadat u de instellingen hebt opgeslagen, moet u de 6-cijferige PIN voor Digitale balans invoeren om de leeftijdsclassificatielimiet in HUAWEI AppGallery te resetten.

  • Uw telefoon ondersteunt Digitale balans niet, op uw telefoon is Digitale balans niet ingeschakeld of u hebt Ik voor Digitale balans geselecteerd.

    Ga in dit geval naar AppGallery > Ik > Instellingen > Toegangsbeperkingen. Als het de eerste keer is dat u deze functie gebruikt, wordt u gevraagd een 4-cijferige PIN in te stellen. Daarna kunt u een leeftijdsclassificatielimiet instellen.

    Klik hier om de functie voor het beperken van toegang tot inhoud uit te schakelen. Zie 'Wachtwoordverificatie uitschakelen' voor meer informatie.

Handig of niet?
Bedankt voor uw feedback.