EMUI10

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
EMUI10 Connect EMUI10 Connect
EMUI10 Connect pad EMUI10 Connect pad
EMUI10 Connect yinxiang

Ζήστε την Εμπειρία του Seamless AI Life

Καταργώντας τα όρια μεταξύ των συσκευών, το EMUI10 επιτρέπει στον χρήστη μια απρόσκοπτη και διασυνδεδεμένη εμπειρία, η οποία προσθέτει νέα δυναμική στην χρήση όλων των συσκευών και σε όλα τα σενάρια. Οι νέοι οπτικοί σχεδιασμοί θα σας εντυπωσιάσουν με την πρώτη ματιά.

Διάδραση σε
Πολλαπλές Οθόνες

Με ένα απλό πάτημα, το smartphone και το laptop σας θα μετατραπούν σε ΜΙΑ σούπερ συσκευή ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet.1 Οι τρέχουσες εργασίες αναπαραγωγής μουσικής ή βίντεο και επεξεργασίας αρχείων στο τηλέφωνό σας, θα επαναληφθούν αυτόματα στον φορητό υπολογιστή σας. Η οθόνη του τηλεφώνου σας, μπορεί να εμφανιστεί στο φορητό υπολογιστή, κατόπιν μπορείτε να ελέγχετε και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία ή τις φωτογραφίες σας, μεταξύ συσκευών και να επεξεργαστείτε αρχεία στο φορητό σας υπολογιστή, ενώ στέλνετε μηνύματα συναδέλφων στο smartphone χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο.

EMUI10 Dual Desk

Η Διαφορά κρύβεται στις Λεπτομέριες

Τα μαργαριτάρια, η Γη, τα δάση και τα κύματα της θάλασσας, είναι όλα προσαρμοσμένα στα wallpapers για να σας εντυπωσιάσουν. Σύμφωνα με τους κανόνες της Αναλογίας, όλα τα εικονίδια έχουν σχεδιαστεί και επανασχεδιαστεί ώστε σας προσφέρουν όλα τα οπτικά και μία απόλυτα φιλική επιφάνεια εργασίας.

beautiful
beautiful
beautiful
beautiful
beautiful

Lights Off, Wonder Continues

Το χρώμα φόντου του Always on Display ακολουθεί το χρώμα του ουρανού σε διαφορετική ώρα της ημέρας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εξατομικευμένο θέμα Always on Display μέσα από ένα πολυποίκιλο σύνολο επιλογών.

Morandi Palette

Εμπνευσμένο από το χρωματικό σύστημα Morandi, το EMUI10 εναρμονίζει τις απαλές υφές διατηρώντας την διαύγεια ώστε να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας διατηρώντας ταυτόχρονα την Κομψότητα.

Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi
Morandi

Ωδή στους Νόμους της Φύσης

Ο σχεδιασμός animation EMUI10 σας βοηθά να εξερευνήστε και να ακολουθήσετε τους νόμους της φύσης.Η νέα ελαστική αφή, η ολίσθηση της τροχιάς και η άνετη μετάβαση προσφέρουν μια ομαλή και φυσική εμπειρία διεγείρωντας όραση και αίσθησεις.

video

Διέλευση τροχιάς

video

Ελαστική Επαφή

video

Άνετη Μετάβαση

Minimal Διάταξη

Καταργήστε όλα τα ασήμαντα εικονίδια που εμποδίζουν την πλοήγησή σας και εφαρμόστε ευκρινέστερες γραμματοσειρές. Απολαύστε μαγευτικές εμπειρίες ανάγνωσης σε σχεδιαγράμματα που μοιάζουν με περιοδικά.

magazine
magazine
magazine magazine
magazine

Dark Mode -
Φιλικό προς την Όραση

Επανειλημμένες εργαστηριακές δοκιμές και μελέτες παρέχουν αδιαμφισβήτητα θατεικά συμπεράσματα ως προς την επιλογή του Dark Mode. Το Dark Mode είναι πιο ξεκούραστο ως προς την όραση, αποφεύγωντας τις βλαβερές συνέπειες της φωτεινότητας, με σκοπό να προσφέρει πιο άνετη και συναρπαστική εμπειρία ανάγνωσης.

magazine
magazine
magazine

Απίστευτη Ταχύτητα

Με την υιοθέτηση του Deterministic Latency Engine, το EMUI10 βελτιστοποιεί την κατανομή των πόρων του συστήματος με έξυπνο τρόπο, προκειμένου να επιταχύνει την απόδοση - σε επίπεδο chipset - παρέχοντας την μέγιστη απόδοση.

Μείωση Λανθάνουσας Απόκρισης

EMUI10

EMUI 9.1

25.7%2

Μείωση λανθάνουσας απόκρισης

Διακύμανσης Καθυστέρησης

EMUI10

EMUI 9.1

55.6%2

Μείωση της διακύμανσης καθυστέρησης

Αναβαθμίστε την Εμπειρία Gaming

Το αναβαθμισμένο GPU Turbo, στοχεύει να μειώσει σημαντικά την οποιαδήποτε καθυστέρηση (μείωση κατά 40%)3 και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας προσφέρει απόλυτο πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Απολαύστε υψηλό ρυθμό καρέ και απίστευτη ταχύτητα λειτουργίας στα κορυφαία παιχνίδια.

HUAWEI EMUI10 GPU

Επιταχυνόμενη Μεταφορά

Με την αναβαθμισμένη διαδικασία HUAWEI Clone, οι επαφές, οι φωτογραφίες, τα βίντεο και όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στο νέο σας τηλέφωνο χωρίς να χάσετε τα δεδομένα και τα αρχεία.

Μάθετε περισσότερα για το Phone Clone >
HUAWEI EMUI10 Switch
HUAWEI EMUI10 Switch

Απόλυτη Ασφάλεια σε έναν Πλήρως Διασυνδεδεμένο Κόσμο

Για να αποφευχθεί τυχόν υποκλοπή και ενδεχόμενο κλοπής, όλες οι πληρωμές, καθώς και η πιστοποίηση ταυτότητας και άλλες εξαιρετικά ευαίσθητες λειτουργίες εκτελούνται σε ένα απομονωμένο ασφαλές σύστημα, του οποίου ο μικροπυρήνας βασίζεται στο CC EAL 5+, το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης ασφάλειας για το λειτουργικό σύστημα των καταναλωτικών συσκευών παγκοσμίως. Η ρύθμιση της σύνδεσης, η μεταφορά δεδομένων και η αποθήκευση πληροφοριών μεταξύ συσκευών είναι όλα κρυπτογραφημένα σε αυτό το ασφαλές περιβάλλον.

emui10
emui10
emui10
emui10
emui10
emui10 emui10
emui10
emui10
emui10 emui10
emui10 emui10
emui10
emui10
emui10 emui10
emui10
emui10
emui10
emui10
emui10

1. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της HUAWEI για να ελέγξετε τη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών, τηλεφώνων και MateBooks της HUAWEI .

2. Τα δεδομένα λαμβάνονται από τα εσωτερικά εργαστήρια της HUAWEI, σε σύγκριση με το EMUI 9.1

3. Τα δεδομένα λαμβάνονται από τα εσωτερικά εργαστήρια της HUAWEI, σε σύγκριση με το EMUI 9.1