Making Innovation Meaningful

Δίνοντας νόημα στην καινοτομία

Παρακολούθηση βίντεο

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η HUAWEI 

Η Huawei είναι ένας ηγετικός παγκόσμιος πάροχος υποδομών και έξυπνων συσκευών που αφορούν την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT). Με ενσωματωμένες λύσεις σε τέσσερις βασικούς τομείς –δίκτυα τηλεπικοινωνιών, τεχνολογία πληροφοριών, έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες cloud– είμαστε αφοσιωμένοι να φέρουμε έναν ψηφιακό κόσμο σε κάθε άνθρωπο, σπίτι και οργανισμό για έναν πλήρως συνδεδεμένο, ευφυή κόσμο.

Fuels Innovation For A Better Connected World Fuels Innovation For A Better Connected World

Πληροφορίες για τον όμιλο Huawei Consumer Business Group

Ως ένα από τα τρία Business Groups της Huawei, το Huawei Consumer BG είναι ο ηγέτης σε όλες τις πτυχές του AI, καλύπτοντας smartphones, υπολογιστές, tablets, φορητές συσκευές, κινητά ευρυζωνικά, οικογενειακές συσκευές και συσκευές cloud. Το Huawei Consumer BG είναι αφιερωμένο στην παροχή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών προς τους καταναλωτές και στην παροχή Τεχνολογικών Πλεονεκτημάτων με βάση τις σύγχρονες εξελίξεις, συνδέοντας όλο και περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Περπατήστε στο δρόμο της Τεχνολογίας και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ορόσημο

2019

Σεπτέμβριος: Η Huawei αποκάλυψε την τελευταία ναυαρχίδα Kirin 990 και την έκδοση 5G της στην έκθεση IFA. Το Kirin 990 (5G) είναι το πρώτο 5G SoC στον κόσμο. Όντας η πιο συμπαγής λύση smartphone 5G της βιομηχανίας και η πρώτη 5G SoC πλήρους συχνότητας, το Kirin 990 (5G) επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετική εμπειρία σύνδεσης 5G όνταςένα βήμα μπροστά κατά το πρώτο έτος της εμπορικής διάθεσης 5G.

Αύγουστος: Στο συνέδριο "Huawei Developer", η Huawei ξεκίνησε το HarmonyOS - ένα νέο λειτουργικό σύστημα, που βασίζεται σε microkernel και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια συνολική εμπειρία χρήστη σε όλες τις συσκευές και τα σενάρια.Το HarmonyOS είναι ένα ελαφρύ, συμπαγές λειτουργικό σύστημα με ισχυρή λειτουργικότητα και θα χρησιμοποιηθεί πρώτα για έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα ρολόγια, έξυπνες οθόνες, ενσωματωμένα συστήματα οχημάτων και έξυπνα ηχεία. Μέσω αυτού, η Huawei στοχεύει στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και κοινόχρηστου οικοσυστήματος για όλες τις συσκευές και στη δημιουργία ενός ασφαλούς και αξιόπιστου περιβάλλοντος καθώς και στην επίτευξη μιας ολιστικής ευφυούς εμπειρίας, σε κάθε αλληλεπίδραση του χρήστη με κάθε συσκευή.

Ιούλιος: Η Huawei ανακοίνωσε τα επιχειρησιακά της αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2019. Στην καταναλωτική δραστηριότητά της, η Huawei, σημείωσε έσοδα από πωλήσεις κατά το H1 που έφτασαν τα 220.8 δισεκατομμύρια CNY.Οι αποστολές smartphone της Huawei (συμπεριλαμβανομένων των τηλεφώνων Honor) ανήλθαν σε 118 εκατομμύρια μονάδες, αυξημένες κατά 24% σε ετήσια βάση. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ταχεία αύξηση στις αποστολές των δισκίων, των υπολογιστών και των φορητών συσκευών. Η Huawei ξεκινάει την κλιμάκωση του οικοσυστήματος των συσκευών της για να προσφέρει μια πιο απλή και έξυπνη εμπειρία σε όλα τα σενάρια χρήσεων. Μέχρι σήμερα, το οικοσύστημα Huawei Mobile Services έχει πάνω από 800.000 εγγεγραμμένους προγραμματιστές και 500 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Ιούλιος: Η Huawei κυκλοφόρησε το πρώτο smartphone 5G διπλού τύπου, το HUAWEI Mate 20 X (5G) στην Κίνα - που ακολούθησε το ντεμπούτο στην Ελβετία τον Μάιο.Το HUAWEI Mate 20 X (5G) είναι το μόνο διαθέσιμο 5G smartphone στο εμπόριο και χρησιμοποιεί τεχνολογία διαμόρφωσης διπλού chipset καθώς και τις τελευταίες γενιές 5G multimode τερματικών, όπωςτο 7nm Balong 5000 και το Kirin 980 που υποστηρίζουν τόσο την SA (Standalone) όσο και την NSA σε 5G δίκτυα. Το HUAWEI Mate 20 X (5G) έλαβε την πρώτη άδεια πρόσβασης στο δίκτυο 5G της Κίνας τον Ιούνιο, σηματοδοτώντας την εποχή του 5G.

Ιούλιος: Συνεχίζοντας ένα πολυετές ιστορικό επιτάχυνσης, η Huawei κατέλαβε την 61η θέση στη λίστα Fortune 500. Η φετινή κατάταξη αντιπροσωπεύει ένα άλμα 11 πόντων από το προηγούμενο έτος και ένα εντυπωσιακό άλμα 68 σημείων από το 2017.

Ιούλιος: Το HUAWEI Mate 20 X (5G) - το πρώτο smartphone 5G διπλού τύπου παγκοσμίως - πιστοποιήθηκε από το Global Certification Forum (GCF), καθιστώντας το, ως το πρώτο smartphone της αγοράς 5G, προκειμένου να περάσει όλες τις δοκιμές GCF 5G.

Ιούνιος: Η ετήσια μελέτη της Top 100 πιο αξιόλογων παγκόσμιων εμπορικών επωνυμιών, της BrandZ κατατάσσει στην 47η θέση την Huawei (μια θέση παραπάνω από πέρυσι) με αύξηση 8% στην αξία της επωνυμίας. Είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που η Huawei παρουσιάστηκε στην κορυφή των 50.

Απρίλιος: Η Huawei ανακοίνωσε τα επιχειρησιακά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2019. To Huawei Consumer Business Group συνεχίζει να δημιουργεί αξία για τους καταναλωτές με καινοτόμα προϊόντα. Βασική στρατηγική είναι η παροχή έξυπνης εμπειρίας στους καταναλωτές σε όλα τα σενάρια χρήσης. Το Q1 του 2019, η Huawei απέστειλε 59 εκατομμύρια smartphones. Σε άλλα επιχειρηματικά τμήματα όπως οι προσωπικοί υπολογιστές, οι φορητές συσκευές και οι έξυπνες οικιακές συσκευές, η Huawei έχει καλωσοριστεί από τους παγκόσμιους καταναλωτές ως ο κατασκευαστής με τα κορυφαία και πρωτοποριακά προϊόντα.

Μάρτιος 2019: Η Huawei ξαναέγραψε τους κανόνες της φωτογραφίας με την πρωτοποριακή σειρά HUAWEI P30 που διαθέτει τον καινοτόμο αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, έναν οπτικό φακό SuperZoom (5X οπτικό ζουμ, 10X υβριδικό ζουμ και ψηφιακό ζουμ έως 50X), μια νέα κάμερα HUAWEI ToF (Time of Flight) , και την ενισχυμένη τεχνολογία οπτικής και ΑΙ τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας. Με αυτές τις επαναστατικές μεθόδους, τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο σε κάθε σενάριο.

Φεβρουάριος 2019: Στην MWC 2019 η Huawei παρουσίασε το HUAWEI Mate X, το πιο γρήγορο στον κόσμο 5G αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Το HUAWEI Mate X κέρδισε το βραβείο της GSMA "Best New Connected Mobile Device at Mobile World Congress 2019", την πιο σημαντική διάκριση. To HUAWEI Mate X διαθέτει σχεδίαση Falcon Wing Mechanical Hinge, multi-mode επεξεργαστή 7nm (Kirin 980 + Balong 5000), καθώς και μία υψηλής χωρητικότητας μπαταρία 4500 mAh που υποστηρίζεται από τον πιο γρήγορο, παγκοσμίως, 55W HUAWEI SuperCharge.
Επίσης, η HUAWEI παρουσίασε τα αναβαθμισμένα HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MateBook 13 και HUAWEI MateBook 14. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν μοναδική υψηλή συνδεσιμότητα στου χρήστες και φέρνουν μια υπερσυνδεδεμένη εμπειρία πιο κοντά από ποτέ.

Ιανουάριος: Η Huawei παρουσίασε τον 5G multi-mode επεξεργαστή, Balong 5000, καθώς και την πρώτη εμπορική 5G συσκευή, που παίρνει ενέργεια από αυτόν, το Huawei 5G CPE Pro
Τα νέα αυτά προϊόντα θα παρέχουν στους καταναλωτές μία εντελώς νέα 5G εμπειρία ανάμεσα σε πολλαπλά σενάρια

2018

Οκτ: Η HUAWEI παρουσίασε τη σειρά HUAWEI Mate 20 που ενσωματώνει τον Kirin 980, τον πιο αποδοτικό επεξεργαστή (SoC) της Huawei. Η κορυφαία σειρά αποτελείται από τέσσερις συσκευές: HUAWEI Mate 20, HUAWEI Mate 20 Pro, HUAWEI Mate 20 X και PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS.
Η διάταξη Matrix των φωτογραφικών φακών της σειράς HUAWEI Mate 20 περιλαμβάνει τον Υπερευρυγώνιο Φακό της Leica που διευρύνει το πεδίο λήψης και αυξάνει τις δυνατότητες κοντινής φωτογράφισης (macro).

Οκτ: Η HUAWEI έλαβε την 68η θέση στην κατάταξη των Best Global Brands 2018, όπως ανακοινώθηκαν από την Interbrand, ανεβαίνοντας 2 θέσεις από το 2017 και με το brand value να έχει αυξηθεί κατά 14% σε US$7.6 billion.

Αύγ: Η HUAWEI παρουσίασε τον Kirin 980, τον πρώτο επεξεργαστή 7nm για κινητά τηλέφωνα στον κόσμο.

Αύγ: Σύμφωνα με το IDC, στο δεύτερο τρίμηνο του 2018, η Huawei κακτέκτησε τη 2η θέση στο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς.

Μάι: Η Huawei είναι η μόνη κινέζικη εταιρεία με μια θέση στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη «Most Valuable Brands 2018» της Forbes, με αξία επωνυμίας 8,4 δις δολ. ΗΠΑ.

Μάρ: Η Huawei αποκάλυψε τα έξυπνα τηλέφωνα HUAWEI P20 series και Porsche Design HUAWEI Mate RS. Το HUAWEI P20 Pro έλαβε βαθμολογία 109 από την DxOMark, η οποία είναι η υψηλότερη βαθμολογία που δόθηκε μέχρι σήμερα.

Φεβ: Η Huawei αποκάλυψε το HUAWEI MateBook X Pro και το HUAWEI MediaPad M5 Series

2017

Οκτ: Η Huawei ανακοίνωσε το HUAWEI Mate 10 Series, το οποίο θα ανοίξει το δρόμο για τις νέες φορητές εφαρμογές AI συνδυάζοντας καινοτομικό υλικό, το Kirin 970 chipset και το λογισμικό EMUI 8.0.

Σεπτ: Η Interbrand ανακοίνωσε την αναφορά «2017 Best Global Brands Report» και επιβεβαιώθηκε η άνοδος της Huawei στο νούμερο 70. Η αξία επωνυμίας άγγιξε τα 6,676 δις δολ. ΗΠΑ, παρουσιάζοντας ανάπτυξη κατά 14% τον τελευταία χρόνο.

Σεπτ: Η Huawei αποκάλυψε το Kirin 970 στο IFA 2017. Το Kirin 970 έλαβε το βραβείο «IFA 2017 Best Product» από την Android Authority.

Αύγ: Η HUAWEI P10 έλαβε τον τίτλο «EISA Smartphone Camera 2017-2018» και το WATCH 2 βραβεύτηκε ως «EISA Wearable 2017-2018» από τον ευρωπαϊκό οργανισμό European Imaging and Sound Association.

Ιούλ: Το 2017, οι αποστολές έξυπνων τηλεφώνων H1 της Huawei αυξήθηκε στα 73,01 εκατομμύρια, με ετήσια αύξηση 20,6%.

Ιούν: Η Huawei κατατάχτηκε νούμερο 49 στο «Top 100 Most Valuable Global Brands 2017» της Brand Z.

Μάι: Η Forbes ανακοίνωσε τη λίστα «Most Valuable Brands 2017». Η HUAWEI κατατάχτηκε 88η με αξία επωνυμίας 7,3 δις δολ. ΗΠΑ, και ήταν η μόνη κινέζικη επωνυμία που κατάφερε να μπει στη λίστα.

Φεβ: Η Huawei αποκάλυψε τη δεύτερη έκδοση έξυπνου ρολογιού, το HUAWEI WATCH 2 και το Porsche Design HUAWEI Smartwatch.

Φεβ: Η Huawei λανσάρισε τα HUAWEI P10 και HUAWEI P10 Plus. Τα έξυπνα τηλέφωνα επιδεικνύουν εντυπωσιακά χρώματα και φινιρίσματα, και παρουσιάζονται οι καινούριες μπροστινές και πίσω κάμερες Leica.

2016

Νοέ: Η Huawei αποκάλυψε τα HUAWEI Mate 9 και Porsche Design HUAWEI Mate 9 στο Μοναχό της Γερμανίας.

Οκτ: Η Huawei μπήκε ξανά στη λίστα «100 Best Global Brands 2016» της Interbrand, ανέβηκε 16 θέσεις, κατατάχτηκε 72η και ήταν μία από τις ανερχόμενες εταιρείες στην κατηγορία της τεχνολογίας.

Σεπτ: Η Huawei και η Leica ανακοίνωσαν τα εγκαίνια της Max Berek Innovation Lab που θα υποστηρίζει περαιτέρω την Έρευνα και Ανάπτυξη που αφορά τα οπτικά συστήματα, το VR, το AR και τις τεχνολογίες που βασίζονται σε λογισμικό.

Σεπτ: Η Huawei κυκλοφόρησε τα HUAWEI Nova, HUAWEI MediaPad M3 και HUAWEI P9 σε κόκκινο και μπλε.

Αύγ: Η Huawei καθιέρωσε το οικοσύστημα έξυπνου σπιτιού Huawei HiLink. Κυκλοφόρησαν, επίσης, λύσεις έξυπνου σπιτιού Huawei HiLink, η εφαρμογή «Έξυπνο σπίτι» και έξυπνα προϊόντα από διάφορους συνεργάτες.

Αύγ: Το HUAWEI P9 κέρδισε τον τίτλο «European Consumer Smartphone 2016-17» στα EISA Awards (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Εικόνας και Ήχου).

Ιούν: Η Huawei ίδρυσε το Mathematical and Algorithmic Sciences Lab στη Γαλλία για να ενδυναμώσει τις ικανότητες της Huawei στις βασικές επιστημονικές αρχές, και ειδικά στους αλγόριθμους.

Απρ: Στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου, η Huawei λάνσαρε το HUAWEI P9 series, το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο με τον διπλό φακό Leica, καθιερώνοντας ένα νέο πρότυπο στη φωτογράφιση με έξυπνα τηλέφωνα.

Μάρ: Η Huawei ανακοίνωσε ότι ο Lionel Messi είναι ο πρεσβευτής της επωνυμίας.

Φεβ: Η Huawei κυκλοφόρησε το HUAWEI MateBook στο 2016 MWC. Εντωμεταξύ, το HUAWEI MateBook κέρδισε 15 βραβεία.

Ιαν: Η Huawei μαζί με τη διεθνή επωνυμία πολυτελείας Swarovski αποκάλυψαν το πρώτο Android Wear™ HUAWEI WATCH Jewel and Elegant για γυναίκες στο CES

2015

Νοέ: Η Huawei λάνσαρε το τηλέφωνο-ναυαρχίδα HUAWEI Mate 8 και κυκλοφόρησε το HUAWEI Watch Chinese Edition την ίδια ημέρα.

Νοέ: Η Huawei αποκάλυψε το HiSilicon Kirin 950 chipset. Είναι το πρώτο εμπορικό 16FF+ SoC για φορητές συσκευές στην αγορά και το πρώτο με αρχιτεκτονική big.LITTLE ενός τετραπύρηνου Cortex-A72 2,3 GHz μαζί με τετραπύρηνο Cortex-A53, χρονισμένο στα 1,8 GHz.

Οκτ: Η Huawei ανέβηκε στην 88η θέση στη λίστα «2015 Top 100 Best Global Brands» της Interbrand.

Σεπτ: Η Google αποκάλυψε το Nexus 6P, ένα καινούργιο προϊόν που δημιουργήθηκε από την Huawei και τη Google, στην εκδήλωση λανσαρίσματος στο Σαν Φρανσίσκο. Ονομάστηκε το «έξυπνο τηλέφωνο Android που βάζει τους λάτρες της Apple σε πειρασμό».

Σεπτ: Η Huawei λάνσαρε το νέο έξυπνο τηλέφωνο-ναυαρχίδα Mate S με την καινοτομική τεχνολογία Force Touch στο IFA, στο Βερολίνο της Γερμανίας. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε το Huawei Watch.

Αύγ: Το Huawei P8 έλαβε το βραβείο «European Consumer Smartphone 2015 – 2016» από την EISA.

Μάι: Η Huawei μπήκε στη λίστα «Top 100 Valuable Brands» της Brand Z, με κατάταξη στη 16η θέση στις επωνυμίες στον κλάδο των τεχνολογιών. Σύμφωνα με την Brand Z, η αξία επωνυμίας της Huawei έφτασε το μέγιστο των 15,335 δις δολ. ΗΠΑ το 2015.

Απρ: Η Huawei λάνσαρε τα ετήσια έξυπνα τηλέφωνα-ναυαρχίδες P8 και P8max με οθόνη 6,8 ιντσών.

Μάρ: Η Huawei άνοιξε το Paris Aesthetics Center, με προσωπικό που στελεχώνεται από 10 σχεδιαστές που ειδικεύονται στον σχεδιασμό πολυτελείας, μόδα, αυτοκίνητα, 3D, ψηφιακές τεχνολογίες και στρατηγικές επωνυμίας.

Μάρ: Η Huawei λάνσαρε τα Huawei Watch, TalkBand B2 και TalkBand N1, το phablet επόμενης γενιάς, το MediaPad X2, και το όραμα της επωνυμίας «Τα όνειρα υποκινούν τη δημιουργικότητα».

2014

Σεπτ: Η Huawei αποκάλυψε αρκετά έξυπνα τηλέφωνα-ναυαρχίδες, στα οποία περιλαμβάνονται τα Ascend Mate7, Ascend G7, Ascend P7 Sapphire Edition καθώς και το EMUI 3.0, στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Αύγ: Το Ascend P7 βραβεύτηκε ως «European Consumer Smartphone 2014 – 2015» από την EISA.

Ιούν: Η Huawei λάνσαρε το Kirin 920, το ηγετικό chipset οκτώ πυρήνων.

Μάι: Η Huawei αποκάλυψε το 4G LTE Ascend P7, ένα από τα λεπτότερα έξυπνα τηλέφωνα στον κόσμο (6,5 mm).

Φεβ: Η Huawei παρουσίασε το MediaPad X1 7 ιντσών με δυνατότητα 4G LTE, το έξυπνο τηλέφωνο Ascend G6 4G και το πρώτο παγκοσμίως LTE Cat6 Mobile WiFi που ονομάστηκε Huawei E5786.

Ιαν: Η Huawei λάνσαρε το πρώτο Huawei Ascend Mate2 4G με δυνατότητα LTE, ένα έξυπνο τηλέφωνο-ναυαρχίδα ανώτατης στάθμης, με ταχύτητες που φτάνουν τα 150 Mbps, στο Consumer Electronics Show στην Αμερική.

2013

Dec: Δεκ: Η Huawei παρουσίασε τη θυγατρική ανεξάρτητη επωνυμία της Huawei, την Honor, στην Κίνα και αποκάλυψε τα Honor 3C, 3X και E5730.

Ιούν: Η Huawei λάνσαρε το έξυπνο τηλέφωνο πρώτης γενιάς Huawei Ascend P6 στο Λονδίνο, ένα από τα πιο λεπτά έξυπνα τηλέφωνα παγκοσμίως.

Φεβ: Η Huawei ανακοίνωσε την νέα παγκόσμια καταναλωτική εκστρατεία επωνυμίας «Make it Possible» στο Mobile World Congress στην Ισπανία.

Φεβ: Η Huawei παρουσίασε το μοναδικό παγκοσμίως και πρώτο έξυπνο τηλέφωνο LTE Cat4 Ascend P2 στο Mobile World Congress στην Ισπανία.

Ιαν: Η Huawei αποκάλυψε το Huawei Ascend Mate 6,1 ιντσών με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως οθόνη και το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο Windows Phone 8 της Huawei, το Ascend W1, στο CES στην Αμερική.

Ιαν: Η Huawei λάνσαρε το Huawei Ascend D2, ένα έξυπνο τηλέφωνο-ναυαρχίδα ανώτατης στάθμης που διαθέτει οθόνη HD 443 PPI Super Retina 5 ιντσών, στο Consumer Electronics Show στην Αμερική.

2012

Σύμφωνα με το IDC, η Huawei ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής έξυπνων τηλεφώνων στον κόσμο το τέταρτο τρίμηνο.

Φεβ: Η Huawei λάνσαρε το Huawei Ascend D1 quad, το πιο γρήγορο παγκοσμίως τετραπύρηνο έξυπνο τηλέφωνο, στο Mobile World Congress στην Ισπανία.

Ιαν: Η Huawei παρουσίασε τη νέα σειρά Huawei P από έξυπνα τηλέφωνα μόδας στο CES στην Αμερική, λανσάροντας το Huawei Ascend P1 S (6,68mm) ως το πιο λεπτό έξυπνο τηλέφωνο παγκοσμίως.

2011-2003

2011 Αυγ: Η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά την υπηρεσία cloud της, καθώς και το πρώτο παγκοσμίως έξυπνο τηλέφωνο με δυνατότητα cloud, το Huawei Vision.

2011 Μαρ: Η Huawei πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο έξυπνα τηλέφωνα C8500 στην Κίνα εντός 100 ημερών από το επίσημο λανσάρισμα.

2010 Σεπ: Η Huawei λάνσαρε το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο IDEOS με το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 της Google, στο IFA στη Γερμανία.

2010 Αυγ: Οι συνολικές αποστολές των φορητών προϊόντων ευρείας ζώνης της Huawei άγγιξαν τις 100 εκατομμύρια μονάδες.

2009 Φεβ: Η Huawei παρουσίασε για πρώτη φορά το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο Android και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την T-Mobile στο Mobile World Congress στην Ισπανία.

2008 Νοε: Το E180 της Huawei πήρε τον τίτλο του «Best Mobile Broadband Product» στα Asia Mobile Awards.

2007: Η Huawei πέτυχε παγκόσμια αναγνώριση για το σχεδιασμό WiFi μέσω κινητής τηλεφωνίας, λαμβάνοντας το βραβείο «Red Dot Design Award» για το E270 και το βραβείο «IF Product Design Award» για το E172.

2006 Ιουν: Η Huawei λάνσαρε το πιο γρήγορο και πιο συμπαγές HSDPA USB Modem στον κόσμο, το E220, στη Σιγκαπούρη.

2005 Ιουν: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο 3G της Huawei, το U626, βραβεύτηκε ως «Best 3G Smartphone» από την Charlton Media Group.

2004 Φεβ: Η Huawei παρουσίασε το πρώτο κινητό τηλέφωνο WCDMA της Κίνας στο 3GSM Conference στις Κάννες της Γαλλίας.

2003 Ιουλ: Η Huawei ίδρυσε το τμήμα ακουστικών χειρός.

Μάθετε περισσότερα Κλείσιμο
Join us Join us Ελάτε μαζί μας
On Forbes Lists #79 World's Most Valuable Brands On Forbes Lists #79 World's Most Valuable Brands Τελευταία νέα