HUAWEI P smart Pro

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
HUAWEI P smart Pro

HUAWEI Ultra
FullView Οθόνη

Η εξαιρετική HUAWEI Ultra FullView οθόνη1 6,59" με 91% αναλογία οθόνης - σώματος προσφέρει έναν εξαιρετικά ευρύ και ενιαίο ορίζοντα, ενώ η οθόνη 2340 x 1080 FHD+ με 391PPI έχει πιο καθαρά και λαμπερά χρώματα. Απολαύστε μια πιο ευρεία και πιο συναρπαστική εμπειρία προβολής, είτε όταν παίζετε παιχνίδια,2 είτε όταν βλέπετε βίντεο είτε για απλή ανάγνωση.

HUAWEI P smart Pro fullview display

H Τέχνη
του Φωτός

Εμπνευσμένο από το μεταβαλλόμενο φως και τη σκιά, το HUAWEI P smart Pro βγαίνει σε 2 γοητευτικά χρώματα, ενώ το πίσω χρώμα αλλάζει ανάλογα με το φως και αναδεικνύεται με την πρώτη ματιά. Το εκλεπτυσμένο γυάλινο σώμα της συσκευής με το 3D arc design προσφέρει μια ομαλή και άνετη αίσθηση στο χέρι σας.

HUAWEI P smart Pro color
HUAWEI P smart Pro color
HUAWEI P smart Pro color arrow
HUAWEI P smart Pro color arrow
  • Midnight Black
  • Breathing Crystal
  • Breathing Crystal

Πλευρικό Δαχτυλικό
Αποτύπωμα

Τώρα το να ξεκλειδώνεις το τηλέφωνό σου σε 0,3 δευτερόλεπτα3 μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τον προηγμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Με την ενσωμάτωση του κουμπιού τροφοδοσίας και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική λειτουργία πατώντας παρατεταμένα το κουμπί για άλλα 3 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.4

HUAWEI P smart Pro fingerprint

48 MP Τριπλή
Camera5

Η εξαιρετικά ευκρινής κύρια κάμερα 48 MP αποτυπώνει τις λεπτομέρειες με απόλυτη σαφήνεια σε καθημερινή χρήση, μαζί με την Εξαιρετικά Ευρείας Γωνίας κάμερα 8 MP και την κάμερα βάθους 2 MP, ενώ οι τριπλές κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής είναι ο κατάλληλος σύμμαχος για αριστουργηματικές φωτογραφικές λήψεις.

48 MP Super
AI Camera

Ο κύριος φακός υψηλής ανάλυσης 48 MP μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις φωτογραφίες σας ώστε να είναι πιο έντονες και πιο καθαρές, ενώ ο AI αλγόριθμος που εφαρμόζεται στις φωτογραφίες σας αποτελεσματικά, βοηθά να έχετε την καλύτερη δυνατή φωτογραφία σε κάθε λήψη.

HUAWEI P smart Pro 48mp AI camera
pic_s1_point Created with Sketch.

Εκπληκτική
Νυχτερινή Λειτουργία

Ο ανώτερος αισθητήρας φωτός σε συνδυασμό με τον AI αλγόριθμο, προσφέρει απίστευτα σταθερές και καθαρές λήψεις ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, κι έτσι οι νυχτερινές σας φωτογραφίες θα είναι φωτεινότερες και καθαρότερες.6

HUAWEI P smart Pro night mode off HUAWEI P smart Pro night mode on

Υπερευρυγώνιος
Φακός 120°

Τώρα, το εύρος δυνατοτήτων 120° μπορεί να ελεγχθεί εύκολα με τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8 MP του HUAWEI P smart Pro. Τραβήξτε απολύτως καθαρές φωτογραφίες από εκτεταμένες οροσειρές, υπέροχη αρχιτεκτονική ή εκπληκτικές ομαδικές φωτογραφίες σε ένα κάδρο.

Αυτόματη Αναδυόμενη
Selfie Camera

Η μπροστινή κάμερα 16 MP εμφανίζεται αυτόματα και γρήγορα όταν βγάζετε selfies και αποσύρεται όταν ολοκληρώσετε τη λήψη, πράγμα που επιτρέπει να έχετε συνεχώς full screen και να φωτογραφίζετε το πορτρέτο σας με άνεση. Ενώ ο αναβαθμισμένος AI αλγόριθμος ομορφιάς μπορεί να ρετουσάρει τα πορτραίτα σας και να εστιάσει περισσότερο στο πρόσωπό σας, μπορείτε να βγάλετε τέλειες selfies, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

HUAWEI P smart Pro pop up camera HUAWEI P smart Pro pop up camera

6 GB + 128 GB
Μεγάλη Χωρητικότητα

Φυλάξτε όλες τις αξέχαστες αναμνήσεις σας στο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Η τεχνολογία συμπίεσης αρχείων EROFS θα βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα μετάδοσης και θα εξοικονομήσει χώρο αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να κρατάτε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε. Ενώ η μνήμη RAM 6 GB εξασφαλίζει αποτελεσματικά την ομαλή λειτουργία ακόμα και όταν εκτελούνται ταυτόχρονα πολλαπλές εφαρμογές.

HUAWEI P smart Pro 6+128gb
6 GB
RAM
128 GB
ROM
512 GB7
Επεκτάσιμη Χωρητικότητα

Ισχυρή μπαταρία
4000 mAh

Εξοπλισμένο με ισχυρή μπαταρία 4000 mAh το HUAWEI P smart Pro μπορεί να υποστηρίξει συνεχόμενες κλήσεις για8 40 ώρες, ακρόαση μουσικής για 80 ώρες, καθώς και αναπαραγωγή βίντεο για 9 ώρες.9 Απαλλαγείτε από το power bank (από τους φορητούς φορτιστές) και επικεντρωθείτε στις καθημερινές εργασίες που επιθυμείτε.

4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh bg
HUAWEI P smart Pro 4000mAh 4000 HUAWEI P smart Pro 4000mAh mAh

Kirin 710F,
Ανώτερη
Απόδοση

Το βελτιωμένο οκταπύρηνο chipset Kirin 710F βελτιώνει αποτελεσματικά την ταχύτητα λειτουργίας και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Το τηλέφωνό σας λειτουργεί ομαλά, ακόμη και αν παίζετε παιχνίδια με έντονα γραφικά ή παρακολουθείτε live-stream.

Αναβάθμιση επιδόσεων
ενιαίου πυρήνα CPU
75%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
Αναβάθμιση επιδόσεων
πολλαπλού πυρήνα CPU
68%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
Αναβάθμιση επιδόσεων
GPU
130%10 HUAWEI P smart Pro Kirin 710F arrow
HUAWEI P smart Pro Kirin 710F

EMUI 9.1
Ποιότητα Ζωής

Με το EMUI 9.1, το HUAWEI P smart Pro παρέχει ένα απλό διαδραστικό σχεδιασμό και έξυπνες λειτουργίες για εύκολη χρήση, όπως AI επικοινωνία, ασύρματη εκτύπωση, phone clone, HUAWEI Share κλπ. Το τηλέφωνό σας θα μάθει να σας καταλαβαίνει και να σας υποστηρίζει για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις καθημερινές σας εργασίες, ενώ η έξυπνη τεχνολογία κεραίας που εφαρμόζεται σε full screen εξασφαλίζει ισχυρό σήμα για παιχνίδια και αναπαραγωγή βίντεο.

Η τυχαία ανάγνωση
απόδοσης βελτιώθηκε κατά
0%11
Η ευελιξία στη λειτουργία
του συστήματος βελτιώθηκε κατά
0%11
Η ταχύτητα εκκίνησης
εφαρμογής βελτιώθηκε κατά
0%11
HUAWEI P smart Pro EMUI 9.1
Ρύθμιση cookie