HUAWEI P smart 2021

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.
Μοναδκός Σχεδιασμός

Έρωτας με την Πρώτη Ματιά

Με εκλεπτυσμένη και πολυτελή επίστρωση, η κομψή εμφάνιση του HUAWEI P smart 2021 σε συνδυασμό με τις καμπύλες άκρες, προσφέρει μια άνετη πινελιά στα χέρια σας. Τα τρία δυναμικά χρώματα λάμπουν στο φως και σας επιτρέπουν να το λατρέψετε με την πρώτη ματιά.

5000 mAh Μεγάλη Μπαταρία3

Η Διασκέδαση Τώρα Διαρκεί Περισσότερο

Η μεγάλη μπαταρία 5000 mAh υποστηρίζεται από τον έξυπνο αλγόριθμο εξοικονόμησης ενέργειας AI, υποστηρίζοντας αβίαστα για έως και 38,2 ώρες κλήσης 4G, 16,6 ώρες αναπαραγωγής βίντεο στο διαδίκτυο και 12 ώρες περιήγησης στο Web 4G.2

22,5 W HUAWEI SuperCharge

Φόρτιση σε λίγα λεπτά

Εξοπλισμένο με το 22,5 W HUAWEI SuperCharge, το HUAWEI P smart 2021 σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο για 2 ώρες με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, και μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς συχνή επαναφόρτιση.2

Κατέγραψε τις Καλυτερές σου Στιγμές

2 MP

Depth Camera
f/2.4

8 MP

Ultra-Wide Angle Camera
f/2.4

2 MP

Macro Camera
f/2.4

48 MP

High-Res Camera
f/1.8

Τετραπλή Κάμερα ΑΙ

Ετοιμαστείτε για την Απόλυτη Ανακάλυψη Κάθε Στιγμής

Το HUAWEI P smart 2021 έρχεται με εκπληκτικές κάμερες Quad AI και καταγράφει εύκολα τις καλύτερες στιγμές σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

48 ΜP Κάμερα
Υψηλής Ανάλυσης

Καθαρές και
Ζωντανές Εικόνες

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης 48 MP σάς βοηθά να αποτυπώνετε αξέχαστες στιγμές με ζωντανές και εξαιρετικά καθαρές λεπτομέρειες.

Τετραπλή Κάμερα ΑΙ

Ετοιμαστείτε για την Απόλυτη Ανακάλυψη Κάθε Στιγμής

Το HUAWEI P smart 2021 έρχεται με εκπληκτικές κάμερες Quad AI και καταγράφει εύκολα τις καλύτερες στιγμές σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

2 MP

Depth
Camera
f/2.4

8 MP

Ultra-Wide
Angle Camera
f/2.4

2 MP

Macro
Camera
f/2.4

48 MP

High-Res
Camera
f/1.8

48 ΜP Κάμερα Υψηλής Ανάλυσης

Καθαρές και Ζωντανές Εικόνες

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης 48 MP σάς βοηθά να αποτυπώνετε αξέχαστες στιγμές με ζωντανές και εξαιρετικά καθαρές λεπτομέρειες.

Super Night Shot

Αποτυπώστε την
ομορφιά σε χαμηλό φωτισμό

Η λειτουργία super night με έξυπνους αλγόριθμους AI, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε την ομορφιά κάθε στιγμής ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αποτυπώστε ζωντανές σκηνές της πόλης ή όμορφα πορτρέτα τη νύχτα χωρίς κόπο.

Ultra-Wide Angle Φακός

Πλαίσιο All-in-One

Χάρη στον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 120°, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του μεγάλου κτηρίου σε πλήρη προβολή ή να συμπεριλάβετε ένα πλήθος ανθρώπων σε ένα πλαίσιο all-in-one.

Οθόνη 6,67 "FHD +

Βλέπε ευρύτερα και καθαρότερα

Διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών FHD + και αξιοσημείωτη αναλογία οθόνης προς σώμα 90,3%, το4 HUAWEI P smart 2021 προσφέρει τεράστια προβολή και έντονες λεπτομέρειες. Ενώ η μπροστινή κάμερα στη μέση παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη με ελάχιστη διακοπή.

Δακτυλικό αποτύπωμα πλευρικής τοποθέτησης

Έτοιμο σε Flash

Το κουμπί λειτουργίας είναι ενσωματωμένο στην αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, παρέχοντας επιπλέον άνεση και ασφάλεια. Αγγίξτε απαλά στο πλάι για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με ασφάλεια, σε δευτερόλεπτο.

Μεγάλη αποθήκευση
4 GB + 128 GB5

Μεγάλες
Αποθηκευτικές Δυνατότητες

Η μνήμη RAM 4 GB σας επιτρέπει να εκτελείτε ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους άψογα, ενώ η ROM 128 GB σας προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης για όλα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες και παιχνίδια.

HUAWEI P smart 2021 HUAWEI Smart Screenshot
EMUI 10.1

Έξυπνο στιγμιότυπο οθόνης6

Απλώς κάντε tap στην οθόνη για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να σχεδιάσετε ένα "S" για να τραβήξετε ένα κυλιόμενο στιγμιότυπο οθόνης.

EMUI 10.1

HUAWEI MeeTime

Ακόμα και σε αδύναμες συνθήκες δικτύου, το HUAWEI MeeTime σάς επιτρέπει να κάνετε συνομιλία μέσω βίντεο με την οικογένειά σας πρόσωπο με πρόσωπο ή να μοιραστείτε την οθόνη σας με φίλους με άλλες συσκευές HUAWEI.7 Απολαύστε συναρπαστικές κλήσεις, παραγωγικές συναντήσεις και διασκέδαστε με το HUAWEI MeeTime.

HUAWEI AppGallery

To Boutique Store των Apps

Το HUAWEI AppGallery είναι η επίσημη πλατφόρμα διανομής εφαρμογών της Huawei για αναζήτηση, λήψη, διαχείριση και κοινή χρήση εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα. Συνεχίζει να αναπτύσσει το παγκόσμιο οικοσύστημα εφαρμογών για να προσφέρει ασφαλείς, επιλεγμένες και διαφοροποιημένες εμπειρίες. Απολαύστε αποκλειστικό περιεχόμενο εφαρμογών και ειδικές προσφορές.

  1. Οι πίσω τετραπλές κάμερες περιλαμβάνουν μια κύρια κάμερα 48 MP, μια κάμερα γωνίας μήτρας 8 MP, μια κάμερα βάθους 2 MP και μια κάμερα μακροεντολής 2 MP.
  2. Τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια HUAWEI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από τις πραγματικές καταστάσεις χρήσης.
  3. 5000 mAh είναι τυπική τιμή, η χωρητικότητα μπαταρίας είναι 4900 mAh.
  4. Τα δεδομένα προέρχονται από εργαστήρια HUAWEI. Μέθοδος υπολογισμού αναλογίας οθόνης προς σώμα: περιοχή AA / μπροστινή περιοχή TP.
  5. Το προεγκατεστημένο λογισμικό καταλαμβάνει αρκετό χώρο, οπότε ο χρησιμοποιήσιμος χώρος αποθήκευσης μπορεί να είναι μικρότερος από αυτόν που αναφέρεται εδώ.
  6. Αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απαιτεί αναβάθμιση HOTA.
  7. Η λίστα συσκευών περιλαμβάνει smartphone και tablet HUAWEI που έχουν εγκατεστημένο EMUI10 και άνω. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες ή περιοχές. Για λεπτομέρειες, συμβουλευτείτε την εξυπηρέτηση πελατών της HUAWEI.
*Αυτό το προϊόν έχει προεγκατεστημένο με το HUAWEI AppGallery αντί του Google Play. 
Βγαίνετε εκτός του ιστότοπου consumer.huawei.com
Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα εισέλθετε σε ένα 3rd party website. Η Huawei δεν ευθύνεται για το website αυτό, ούτε μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό του.
Επιστροφή Συνέχεια στον ιστότοπο